Impresivna predstava / Cibona u furioznoj trećoj četvrtini razmontirala Krku i došla do druge uzastopne pobjede u ABA ligi

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Najbolji strijelac Cibosa na kraju utakmice bio je Marin Rozić s 16 poena

9.3.2019.
23:00
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Cibona je u 21. kolu ABA lige kod kuće uvjerljivim rezultatom ?:? svladala posljednjepasiranu momčad Krku iz Novog Mesta.

Ako gledamo samo na rezultat, moglo bi se zaključiti da Vukovi protiv Krke nisu imali nikakvih problema. No problemi su postojali u prvom poluvremenu. Krka je nakon 20 minuta igre na odmor otišla s prednošću od sedam poena, a vjerojatno najzaslužniji za to bio je bivši igrač Cibone Dominik Mavra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u drugom poluvremenu na teren je istrčala neka druga Cibona. Marin Rozić, Marko i Krešimir Ljubičić počeli su zatrpavti koš Krke kao da sutra ne postoji, dok je s druge strane obrana funkcionirala sjajno. Treća četvrtina tako je okončana s 16 poena razlike u korist zagrebačke momčadi, dok je četvrta bila samo formalnost.

Najbolji strijelac Cibosa na kraju utakmice bio je Marin Rozić s 16 poena, a pratili su ga Filip Bundović sa 13 te Igor Marić i Marko Ljubičić s po 12 poena. Mavra je bio najbolji kod Krke s 14 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je ovo uzastopna pobjeda Cibone koja je prije samo nekoliko dana bila u opasnosti od ispadanja iz regionalane lige, no čini se da se sad više te sudbine Ivan Velić i njegovi dečki ne moraju bojati. Ovom pobjedom pomogli su i Zadru koji se također bori za opstanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo