Cibona dobila najdrastičniju kaznu u povijesti lige

'Smirite se malo, vodio sam brigu o vama!

1.3.2012.
12:09
VOYO logo

U Cibonu je u srijedu stigla pošiljka od ABA lige, no ne ona koju su željnije iščekivali. Od ekspertize suđenja na utakmici s Partizanom zasad ni e, no zato im je uručena uplatnica od 24 tisuće eura kazne zbog izjava

Kazna je stigla zbog izjava koje su ljudi iz kluba posljednjih dana davali zbog sramotnog suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub će morati platiti 12 tisuća eura zbog loše organizacije utakmice, a po 6000 eura trener Repeša i ja zbog vrijeđanja lige i sudaca", izvijestio je direktor Zdenko Antunović.

Od 2001. godine, otkako se igra regionalna liga, ovo je najradikalniji udarac na 'džep' jednog kluba. Zanimljivo, bivši Cibos Rawle Marshall drži prvo mjesto kao na neslavnoj listi kao pojedinac. Za incident iz 2008,. kada se krvavo potukao sa Splitovim igračem Štembergerom, suspendiran je na tri mjeseca te je morao platiti 6500 eura kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević 2007. za udaranje suca po vratu dobio je samo 2200 eura kazne i dvije utakmice suspenzije.

"Žalit ćemo se jer je kazna neosnovana". dodaje Antunović, a ta tvrdnja, s obzirom na ono što smo doznali, i te kako je točna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, predsjednik HKS-a Danko Radić u međuvremenu je, očito uznemiren zbog hajke koja se digla, kontaktirao s ljudima iz kluba i navodno im poručio:

"Smirite se malo, vodio sam brigu o vama! Već ovaj tjedan u Ljubljani imat ćete dobro suđenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo