CEDEVITA ISPALA IZ ABA LIGE: / Nakon utakmice otkrili zašto ih je Crvena zvezda pobijedila

Image

Košarkaši Cedevite u utorak su izgubili i drugu utakmicu od Crvene zvezde u polufinalu ABA lige te ispali iz tog natjecanja.

23.3.2016.
9:18
VOYO logo

"Zvezda je zasluženo pobijedila. S obzirom kako smo prvo poluvrijeme odigrali napadački, trebali smo imati veću razliku, no promašili smo dosta otvorenih šuteva za tricu i razlika je na kraju poluvremena bila samo pet poena. U drugom poluvremenu je do izražaja došla veća fizička moć igrača Zvezde. Imali su više energije, a mi smo uz već otprije loš šut za tricu počeli i promašivati slobodna bacanja`, rekao je nakon utakmice trener Cedevite Veljko Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu izjavu dao je kapetan zagrebačke ekipe Miro Bilan. `Rekao bih, danas zaslužena pobjeda Zvezde. Mislim da smo dosta dobro odigrali prvo poluvrijeme, ali trebali smo imati veću prednost. Oni su u drugom poluvremenu pojačali ritam, a mi smo izgledali dosta statično, što njima odgovara i odigrali su sjajnu obranu na takvu našu igru. Mi smo našu priliku izgubili u prvoj utakmici. Da smo pobijedili, priča bi bila sasvim drugačija i mislim da bi danas slavili, no završilo je kako je završilo`, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je, očekivano, jako dobro raspoložen nakon važne pobjede. `Prije svega se želim zahvaliti navijačima koji su došli u Zagreb da bi nas bodrili. Čestitke i mojim igračima na plasmanu u finale. Na početku sezone smo imali dosta ozljeda, odlaske igrača, neki se nisu dobro snašli i izgledalo je praktički da je nemoguće da se dođe do dobrih stvari, a večeras ovdje sjedimo i slavimo 2-0 protiv Cedevite. Ja znam koliko je to bilo teško i sretan sam što smo večeras uspjeli napraviti veliki rezultat za klub jer po svemu sudeći, ako sam ja dobro obaviješten, ovo će značiti naš nastavak natjecanja u Euroligi`, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo