CAVSI I SPURSI POVELI 2-0: / LeBron srušio Indianu, ali priča dana je trener Memphisa koji je potpuno 'poludio' na presici

Image
Foto: GIFŽ/YouTube
Image
Foto: GIFŽ/YouTube
18.4.2017.
9:21
GIFŽ/YouTube
VOYO logo

LeBron James bio je na "visini zadatka" s 25 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Ipak je on glavni razigravač u momčadi, Kyrie Irving imao je 37 poena i samo dvije asitencije, dok je treći član velike trojke Cavsa, Kevin Love imao 27 poena i 11 skokova. Ukupno su ova trojica igrača zabila 89 od 117 poena za domaćina.

Cavsi ovaj put izbjegli dramu

Kod Indiane, najbolji je bio Paul George s 32 poena, osam skokova i sedam asistencija, Jeff Teague dodao je 23 poena. Pacersi ovaj put nisu utakmicu odveli do odluke u zadnjem napadu, kao što je to bilo u prvoj utakmici, kad su imali loptu za pobjedu protiv Cavsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Cleveland je umalo prokockao +18 u zadnjoj četvrtini, Indiana se približila na četiri poena zaostatka 19 sekudni prije kraja, ali ovaj put nije bilo drame na kraju, Cavsi su to riješili s crte slobodnih bacanja.

Vodstvo Clevelanda 2-0 nije dobra vijest za Indianu, jer LeBron i društvo imaju 12-0 u slučaju kad su ostvarili prve dvije pobjede u 1. krugu doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard 37+11

San Antonio Spursi poveli su 2-0 u seriji protiv Memphisa, u drugoj utakmici bilo je 96:82 za momčad Gregga Popovicha u kojoj je Kawhi Leonard imao 37 poena i 11 skokova. Bila je to 10. uzastopna "play-off" pobjeda protiv Memphisa u doigravanju, no ono što upada u oči je broj slobodnih bacanja koje je izveo najbolji igrač Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard je "s crte" bio nepogrešiv, gađao je 19-19, cijela momčad ukupno 31-32, dok je cijiela momčad Memphisa imala manje slobodnih bacanja od Leonarda i više nego dvostruko manje od Spursa (13-15) Nesrazmjer u slobodnim bacanjima i sudački kriterij iziritirali su trenera Grizzliesa Davida Fizdalea koji je "poludio" na konferenciji za novinare.

'Nisu nam dali šansu'

"Moji igrači ne dobivaju poštovanje koje zaslužuju, Mike Conley ne bi tek tako izgubio živce na utakmici, on je klasa i zna se ponašati. Neću dozvoliti da se moje igrače tako tretira. Znam da Gregg Popovich ima pedigre u ligi i da sam ja mladi 'rookie', ali oni nas neće tek tako izbaciti. To je neprihvatljivo, neprofesionalno. Moji igrači borili su se u utakmici i zaslužili su biti u toj utakmici, a nisu nam dali ni šansu", kazao je ljutito Fizdale, lupio šakom o stol i otišao presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, na konferenciji za novinare, "poludio" je trener Grizzliesa

Rezultati 2. utakmica prvog kruga doigravanja:

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 117:111 (Cleveland vodi 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 96:82 (San Antonio vodi 2-0)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo