ZANIMLJIVA IMENA / Čak pet Europljana je upalo na NBA All-Star utakmicu: S liste ispala velika imena, čeka nas spektakl

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Objavljena je kompletna lista All-Star igrača

3.2.2023.
10:03
Profimedia
VOYO logo

NBA liga je prije nekoliko dana objavila koji će igrači biti dio prvih petorki All-Star utakmica. Tako su kapetani momčadi Giannis Antetokounmpo i LeBron James, a uz njih će susret početi Steph Curry, Luka Dončić Kevin Durant, Kyrie Irving, Nikola Jokić, Donovan Mitchell, Jayson Tatum i Zion Williamson.

Image
VOĐA NOVIH KLINACA /

Nije pretjerano brz, nema vrhunski šut, a svejedno dominira: Kako je tip zanimljivog imena postao jedan od najboljih?

Noćas smo saznali i tko će im se pridružiti kao rezerve, a među njima se nisu našla tri velika imena zbog kojih ljudi najviše negoduju. To su Anthony Davis, James Harden i Kawhi Leonard. Ipak, valja istaknuti kako su sva trojica imala problema s ozljedama, usprkos dobrim sezonama koje igraju. Na listi se također nisu našli ni Devin Booker i Anthony Edwards koji igraju sjajne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tako će se spomenutim kapetanima i igračima pridružiti i ovi All-Star igrači: S istoka će im se pridružiti Philadelphijin Joel Embiid kojeg su svi očekivali u prvim petorkama, DeMar DeRozan iz Chicago Bullsa, Bam Adebayo iz Miami Heata, Jaylen Brown iz Boston Celticsa, Jrue Holiday iz Milwaukee Bucksa, Julius Randle iz New York Knicksa te Tyrese Haliburton iz Indiana Pacersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će debitanata

Sa zapada će im se pridružiti Shai Gilgeous-Alexander iz Oklahoma City Thundera, Jaren Jackson Jr. i Ja Morant iz Memphis Grizzliesa, hrvatski krvnik iz Utah Jazza Lauri Markkanen, Paul George iz LA Clippersa, Domantas Sabonis iz Sacramento Kingsa te Damian Lillard iz Portland Trail Blazersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Shaija, Jaren Jackson Jr.-a, Markkanena i Haliburtona će ovo biti prvi nastup na All-Staru, a mnogi smatraju da je svoje mjesto na listi trebao naći i De'Aaron Fox iz Kingsa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo na listi za All-Star se našlo čak pet Europljana: Markkanen, Sabonis, Dončić, Jokić i Antetokounmpo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo