BROOKLYN NETSI NAKLONILI SE DRAŽENU: / Pogledajte emotivno prisjećanje na košarkašku legendu

Image
Foto: Screenshot Twitter

Lijepo prisjećanje na Dražena

27.2.2018.
8:15
Screenshot Twitter
VOYO logo

Brooklyn Netsi, kao što je bilo najavljeno, održali su večer Dražena Petrovića u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu i ponovno se prisjetili ikone hrvatske i svjetske košarke.

Počasna gošća u dvorani je bila njegova majka Biserka, a pripremili su video s njegovim najboljim trenucima u dresu NBA momčadi. "On je bio jedan i jedini. Njegova ostavština danas je za europske košarkaše, učinio je puno za njih. Dražen i košarka bili su vrlo povezani. Ponosna sam na svog sina i Netsa, doista cijenim sve ovo", rekla je Biserka prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOWITZKI SE PRISJETIO DRAŽENA: ‘Bio je ikona i legenda, a njegova majka mi je dala najveći kompliment u životu’

"Petro" je za Netse odigrao 195 utakmica, a prosječno je ubacivao 19.5 poena uz 51.1 posto šuta iz igre (43.1 posto za tricu). Prisjetili su se i izjave Clyde Drexlera koji je jednom prilikom izjavio: "Svaku utakmicu smo pratili što je Dražen radio da vidimo što je napravio svima u ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve društvene mreže Netse preplavile su slike Dražena, a na utakmicu su i podijeljene figurice s njegovim likom. Dirk Nowitzki je imao lijepe riječi za prerano preminulog košarkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dražena je obožavala cijela Europa. Bio je ikona i legenda. Mama Dražena Petrovića mi je u jednom razgovoru rekla da je užasno podsjećam na njenog sina. Kad sam to čuo odmah sam je zagrlio i do danas smatram da je to jedan od najvećih komplimenata koje sam ikad u životu primio”, za službene stranice Brooklyn Netsa rekao je legendarni Nijemac Dirk Nowitzki prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo