BOGDANOVIĆEV REKORD U NBA LIGI! / Babo ima namještenu ruku, Šarić i Zubac vrlo dobri u pobjedama

Image
Foto: AFP

Na parketima NBA lige u noći na četvrtak bili su svi hrvatski igrači koji se natječu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta

14.2.2019.
8:31
AFP
VOYO logo

Sva šestorica hrvatskih košarkaša koji su dio košarkaške elite na parketima NBA lige nastupili su u utakmicama igranima u noći sa srijede na četvrtak. Najbolji dojam ostavio je Bojan Bogdanović, razloga za zadovoljstvo imali su Dario Šarić i Ivica Zubac. Uloge Ante Žižića, Marija Hezonje i Dragana Bendera bile su od male koristi za njihove timove.

Bogdanović 20

Bogdanović, najbolji igrač Istočne konferencije prošloga tjedna, bio je ponovno najbolji strijelac Indiana Pacersa no 20 poena (uz šest skokova i tri asistencije) nisu imali značaj u smislu utjecanja na pozitivan konačni ishod njegova tima. Bila mu je ovo 20. ovosezonska utakmica u kojoj je išao 20+, a to mu je i rekord NBA karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju Istoka slavili su, ipak, Milwaukee Bucksi predvođeni nezaustavljivim Grkom Giannisom Antetokounmpom koji je ostvario monstruozni triple-double učinak. Zabio je 33 koša, uhvatio 19 lopti i upisao 11 asistencija pomagajući Bucksima nadoknaditi -10 iz posljednje četvrtine utakmice. Bio mu je to peti trostruko-dvoznamenkasti učinak u ovoj sezoni.

Šarić i Zubac slavili

Dojmljiv je bio i Dario Šarić koji je startao u petorci Minnesota Timberwolvesa i za 24 minute igre ostvario učinak od 15 poena i osam skokova. U prvoj četvrtini ih je 'stavio' deset gađajući 4-4 iz igre. Ono najbolje – stiglo je to u pobjedi protiv Houston Rocketsa za koje je James Harden ubacio 42. Bila mu je to 31. uzastopna utakmica u kojoj je ubacio minimalno 30 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dario Šarić

Novi startni centar Los Angeles Clippersa ponovno je dokazao vrijednost. Ivica Zubac bio je dio udarne petorke momčadi koja je sa 134-107 nadvisila Phoenix Sunse za koje je Dragan Bender odigrao dvanaest minuta i promašio jedini pokušaj za tricu. Zubac je bio daleko primjetniji sa 16 poena i sedam skokova u 21:32 na parketu.

Porazi Žižića i Hezonje

Ante Žižić i njegovi Cleveland Cavaliersi poraženi su nakon tri produžetka od Brooklyn Netsa, a bilo je 139-148. Za pola sata igre hrvatski centar ostao je na po šest poena (šut 2-5) i skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Startao je za New York Knickse i Mario Hezonja u početnoj petorci, no nije se baš naigrao. U šest minuta stigao je promašiti sva tri pokušaja iz igre u porazu od Philadelphia 76ersa.

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi (Kevin Durant i Stephen Curry ubacili po 32 poena svaki) poraženi su kod Portland Trail Blazersa 129-107. Damian Lillard je predvodio Blazerse do slavlja s 29 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets 139-148 (tri produžetka) Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 97-106 Boston Celtics - Detroit Pistons 118-110 New York Knicks - Philadelphia 76ers 111-126 Toronto Raptors - Washington Wizards 129-120 Chicago Bulls - Memphis Grizzlies 122-110 Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 121-111 Dallas Mavericks - Miami Heat 101-112 Denver Nuggets - Sacramento Kings 120-118 LA Clippers - Phoenix Suns 134-107 Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 129-107

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo