BOGDANOVIĆ SJAJAN U PORAZU OD ORLANDA: / Lakersi se osramotili, Warriorsi prekinuli gubitničku seriju

Image
Foto: AFP

Pacersi izgubili, Babo svejedno zadovoljio igrom

3.3.2019.
9:15
AFP
VOYO logo

Orlando je nastavio s odličnom i pomalo čudljivom formom svladavši Pacerse u Indianapolisu prvi put nakon gotovo pune tri godine. Bojan Bogdanović nastavio je igrati u fantastičnom ritmu ubacivši 25 poena, dodao je po tri skoka i asistencije te jednu osvojenu i izgubljenu loptu.

Golden State Warriorsi nisu dopustili da gubitnička serija postane ozbiljnom, dva poraza zaredom bila su dovoljna iako su prvaci opasno živjeli u Philadelphiji. Kevin Durant je s 34 poena predvodio momčad iz Oaklanda, 28 je ubacio Curry, a 25 DeMarcus Cousins, dok je Klay Thompson propustio utakmicu. Ben Simmons je zabilježio triple-double s 25 koševa, 15 skokova i 11 asistencija, ali uz čak devet izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi doživjeli su novu sramotu. U trenucima kada je svaka pobjeda bitna uspjeli su izgubiti kod najgore momčadi lige, Phoenix Sunsa. DeAndre Ayton je s 26 poena i deset skokova predvodio Sunse, Devin Booker ubacio je 25.

Bender solidan

Dragan Bender počeo je utakmicu među starterima, na terenu je proveo 17 minuta zabilježivši učinak od pet poena, tri skoka, po jednu osvojenu i izgubljenu loptu. LeBron James je s 27 poena, 16 asistencija i devet skokova bio uvjerljivo najbolji igrač Lakersa, a kvalitetne brojke prezentirao je i Brandon Ingram s 25 poena. JaVale McGee ubacio je 21 uz devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su izgubili sedam od osam utakmica koje su zaredom igrali na gostovanjima, San Antonio Spursi vraćaju se u formu pred svojim navijačima. Drugu uzastopnu pobjedu upisali su protivOklahome koja je pak izgubila povezane utakmice bez Paula Georgea.

Denver je iznenađujuće poražen pred svojim navijačima od New Orleans Pelicansa koji su Anthonyja Davisa ostavili kod kuće. Nakon pet povezanih pobjeda kojima su zaprijetili vodećoj poziciji Warriorsa na Zapadu, Nuggetsi su uspjeli izgubiti dvije zaredom i to na svom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Indiana-Orlando 112:117 Cleveland-Detroit 93:129 Miami-Brooklyn 117:88 San Antonio-Oklahoma City 116:102 Philadelphia-Golden State 117:120 Dallas-Memphis 81:111 Denver-New Orleans 112:120 Phoenix-LA Lakers 118:109 Utah-Milwaukee 115:111

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo