BABO NASTAVLJA IGRATI NAJBOLJU KOŠARKU NBA KARIJERE: / Westbrook do novog triple-doublea

Image
Foto: AFP, Harry How

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović zabio je 15 poena (2 skoka i jedan asist) u nedjeljnom porazu svojih Netsa u Brooklynu protiv Blazersa 129-109.

21.11.2016.
8:29
AFP, Harry How
VOYO logo

Tako je hrvatski reprezentativac nastavio sa svojim sjajnim ovosezonskim partijama i trenutno je na prosjeku od 14.8 poena, 3, 4 skoka i 1,4 asista po susretu. Što se tiče ovog sraza, Blazersi su konačno prekinuli mučenje koje su imali u posljednjih tri utakmice i tako prekinuli crni niz od 3 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠARIĆ ĆE OVO ZAPAMTITI: Dobra igra hrvatskog košarkaša u rijetkoj pobjedi 76ersa, ali nije sve bilo idealno

Čitav roster Blazesa na nivou

Ovog puta, čitav roster je dao svoj doprinos, posebno u trećoj četvrtini kad je klupa kombinirano postigla 26 poena. Čak šest igrača Blazersa zabilo je dvoznamenkasti broj poena, a najbolji je bio C.J. McCollum sa 33 poena za 31 minuti provedenu na parketu, uz 5 dodavanja i 4 skoka. Uz njega, istaknuo se i Evan Turner sa 19 poena kao i Damian Lillard sa 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima poražene momčadi, najviše je pokazao centar Brook Lopez sa 21 poenom uz 6 skokova i 4 dodavanja, Trevor Booker je postigao 16 poena i 4 skoka, dok je bio treći najbolji igrač svoje momčadi sa gore spomenutim učinkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi srušili Hawkse, Zubac nije bio u momčadi u porazu Lakersa

Knicksi su na svom parketu sa 104:94 srušili Atlantu uz 31 poen Carmela Anthonyja, a Sacramento je na krilima Rudyja Gaya, koji je postigao 23 poena, nanio peti poraz Torontu sa 102:99.

Jimmy Butler odigrao je fantastičnu utakmicu i sa 40 poena, sedam skokova i šest asistencija odveo Chicago do 118:110 pobjede protiv Los Angeles Lakersa našeg Ivice Zubca (nije bio u rosteru Lakersa), a Denver je sa 105:91 bio bolji od Utah Jazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook ostvario novi triple-double

Prava košarkaška poslastica viđena je u Oklahomi gdje je Indiana protiv Thundera ostvarila prvu gostujuću pobjedu sezone. Na kraju je završilo 115-111 za Pacerse. Indianu je do trijumfa predvodio Jeff Teague koji je postigao 30 poena uz sjajan šut 9-16, dok je na drugoj strani Russell Westbrook ostvario novi triple-double (31 poen, 15 asistencija, 11 skokova), ali je šutirao tek 13-34 iz igre. Westbrook je dvije sekunde prije kraja pogodio tricu za produžetke i ludnicu u dvorani, no Indiana je produžetak odigrala puno bolje i trijumfirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Image
Image
Image
Image

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo