BOGDANOVIĆ HEROJ I TRAGIČAR PACERSA: / Šarić ponovno odličan, Hezonja šesti puta van sastava

Image
Foto: AFP

Philadelphia Sixersi predvođeni Joelom Embiidom osigurali su pobjedu u borbi za treće mjesto na Istoku protiv Indiana Pacersa

11.3.2019.
8:04
AFP
VOYO logo

Pacersi su odigrali odlično prvo poluvrijeme usprkos problemima s osobnim pogreškama Bojana Bogdanovića, Mylesa Turnera i Domantasa Sabonisa. Bojan Bogdanović bio je najefikasniji kod poraženog sastava, 15 od 18 poena ubacio je u prvom poluvremenu, dodao je pet skokova te po dvije asistencije, osvojene i izgubljene lopte. Joel Embiid je slabo započeo utakmicu, no u nastavku se razigrao pa završio s 33 poena i 12 skokova.

Minnesota je bez većih poteškoća svladala najgoru momčad lige, New York Knickse i to bez dvojice najboljih strijelaca. Karl-Anthony Towns propustio je utakmicu zbog manje ozljede koljena, dok je Andrew Wiggins ostao na tribinama radi problema s bedrenim mišićem. Dario Šarić na terenu je proveo 21 minutu, ubacio je 11 poena uz četiri skoka, dva dodavanja, jednu osvojenu i dvije izgubljene lopte. Mario Hezonja propustio je već šestu uzastopnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Booker briljirao, Bender ponovno u petorci

Dva dana nakon što su slavili u derbiju Zapada protiv Denvera, Golden State Warriorsi uspjeli su pred svojim navijačima izgubiti od Phoenixa. Sunsi su pobijedili prvake prvi put nakon gotovo pet godina. Devin Booker bio je junak pobjede, u posljednjoj četvrtini povezao je trinaest uzastopnih poena, završio je s 37 koševa. Dragan Bender ponovno se našao u početnoj petorci Sunsa, igrao je 15 minuta, upisao dva poena, dodao je šest skokova i blokadu.

Dodajmo još da prvi put nakon 43 uzastopne utakmice, James Harden nije bio najbolji strijelac Houston Rocketsa. To je drugi najduži takav niz u povijesti lige, prvi je Michael Jordan koji je 1988. godine 66 puta zaredom predvodio Chicago Bullse. Dončić je s 19 poena, 15 skokova i devet asistencija bio najbolji kod Mavsa. Harden je završio s 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Detroit-Chicago 131:108 Philadelphia-Indiana 106:89 Miami-Toronto 104:125 Dallas-Houston 93:94 Atlanta-New Orleans 128:116 Memphis-Orlando 105:97 Minnesota-New York 103:92 San Antonio-Milwaukee 121:114 Golden State-Phoenix 111:115

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo