STRAŠNE VIJESTI / Bio je sve samo ne običan košarkaš: Preminuo je mladi Amerikanac, otišao je na Kostariku gdje mu se gubi svaki trag

Image
Foto: Profimedia

Jalen Hill je preminuo sa svega 22 godine

21.9.2022.
10:46
Profimedia
VOYO logo

Strašne vijesti dolaze iz SAD-a. Mladi, 22-godišnji Jalen Hill preminuo je nakon što je nestao u Kostariki. Vijest je javnosti obznanila njegova obitelj putem Instagrama ovog utorka. Njegov bivši trener Josh Giles vijest je potvrdio za Los Angeles Times, nakon što je razgovarao s njegovim ocem Georgeom Hillom.

Image
IZA SVJETLA POZORNICE /

Ovo je najemotivniji trenutak EuroBasketa iza nas: Nikada nećete pogoditi koji igrač je to napravio

Image
IZA SVJETLA POZORNICE /

Ovo je najemotivniji trenutak EuroBasketa iza nas: Nikada nećete pogoditi koji igrač je to napravio

"Bio je jako dobro dijete, prekrasnog osmijeha. Toliko sam šokiran da trenutno nemam nikakve emocije. Čuti tako nešto potpuno me devastiralo. Bio je fantastičan košarkaš, ali sam ga još više volio kao osobu", rekao je Giles, njegov trener iz srednjoškolskih dana kada je Hill pohađao Corona Centennial High.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je igrao na popularnom sveučilištu UCLA, a javnosti je posto poznat kada je s još dva suigrača uhvaćen u krađi u Kini. Zbog toga je zaradio i suspenziju, ali nikada nije bježao od odgovornosti. Priznao je svoje grijehe, ispričao se i vratio košarci, koja ga je uvijek izvlačila iz teških trenutaka, kojih je nažalost bilo.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Još se ne znaju detalji...

"Naša srca su razbijena i potpuno slomljena dok ovo govorimo našoj obitelji i prijateljima. Naš voljeni sin Jalen je preminuo. Nestao je u Kostariki, a nedavno smo saznali da je preminuo. Svjesni smo da imate puno pitanja, ali trenutno nismo u mogućnosti otkriti bilo kakve detalje. Znamo da je Jalen imao važnu ulogu u životima mnogih ljudi, isto tako smo svjesni i vašeg utjecaja u životu našeg Jalena. Dok pokušavamo prebroditi ova užasna vremena u našim životima, molimo vas da nam pružite vremena za tugovanje. Imajte nas u svojim mislima i molitvama", napisala je njegova obitelj na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jalen je posljednju utakmicu u dresu UCLA odigrao prošle godine 30. siječnja protiv Oregon State. Nakon toga je objavljeno kako neće igrati u sljedećoj utakmici zbog privatnih razloga, a kasnije je Hill otkrio kako se bori s depresijom i anksioznošću zbog pritiska da uspije u košarci, kojeg je, kako sam kaže, stavio pred sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hill je igrao na poziciji krilnog centra i centra, bio je igrač koji je uvijek ostavljao sve na terenu te je bio poznat po obrani i zalaganju na terenu. U sveučilišnoj karijeri je bilježio u prosjeku 6.5 poena i 6.4 skokova po utakmici. Bio je sve samo ne običan košarkaš. Otvoreno je pričao o svojim problemima i kako se nosi s njima. Trener Giles je otkrio kako je bio "radoznali klinac" te kako su često pričali o svemu; o politici, vjeri, odnosima... Obožavao je čitati, a san mu je bio upoznati Baracka Obamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama se opraštaju mnogobrojni prijatelji, bivši suigrači i obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo