Europa srušila san hrvatskom čudu: 'Svi smo u šoku'

Iako je mislio kako je njegovim mukama došao kraj, one su za Darija Šarića tek počele. Naime, nakon što ga je Bilbao poslao na posudbu splitskim Žutima, situaciju je potpuno zakomplicirala FIBA.

30.10.2012.
13:59
VOYO logo

Najtalentiraniji hrvatski košarkaš Dario Šarić, potpisao je za španjolski Bilbao koji ga je odmah godinu dana poslao na kaljenje u Split. No, FIBA je odlučila kako su Baski njegovom bivšem klubu, KK Zagrebu, dužni 550.000 eura.

Po svemu sudeći cijeli dogovor će propasti jer Bilbao nije financijski sposoban platiti Mravima toliki iznos, a njegov odlazak na Gripe bit će automatski stopiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini spas najmlađi hrvatski reprezentativac vidi u Cedeviti, koja je zainteresirana za njegove usluge, no iznos koji je uprava hrvatskog doprvaka spremna platiti Zagrebašima iznosi nešto više od 300.000 eura, s čime Mravi na koncu ne bi bili previše zadovoljni.

"Svi smo u šoku. Ne vidim izlaz iz ove situacije. Ne mogu vjerovati da je FIBA donijela ovakvu odluku, jer ovaj iznos mogu platiti samo najbogatiji klubovi poput Barcelone, Reala ili CSKA-a. Tek moramo vidjeti što kažu u Bilbau", rekao je Darijev otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo