ZANIMLJIVA VEČER / Babo briljirao u pobjedi nad prvacima, Zubac slab u porazu, Šiši i dalje ne igra: LeBron i Lakersi napokon slavili

Image
Foto: Profimedia

Još jedna zanimljiva večer u NBA-u

31.10.2022.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Bojan Bogdanović je u nedjelju s Detroit Pistonsima dogovorio produženje postojećeg ugovora za još dvije godine, do ljeta 2025., za 39,1 milijuna USD, a onda je postigao 21 koš u domaćoj pobjedi 128-114 nad aktualnim prvacima Golden State Warriorsima.

Image
SPREMNI ZA ISKORAK? /

Kako je Cleveland preživio LeBrona: Stigla je zvijezda zbog koje moraju odustati od svoje ideje, ali se i suočiti s par problema

Image
SPREMNI ZA ISKORAK? /

Kako je Cleveland preživio LeBrona: Stigla je zvijezda zbog koje moraju odustati od svoje ideje, ali se i suočiti s par problema

Četvoricu igrača Pistonsa s 20 ili više koševa predvodio je Saddiq Bey s 28, Isaiah Stewart je ubacio 24 uz 13 skokova, a Cade Cunningham je uz 23 poena imao i 10 skokova te devet asistencija. Kod Golden Statea najbolji su bili Stephen Curry s 32 koša i Jordan Poole s 30. Detroit (2-5) je tako prekinuo niz od pet poraza i sada je na 13. mjestu Istočne konferencije, a Golden State (3-4) je drugim porazom u nizu pao na 11. mjesto na Zapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njih su Los Angeles Clippersi (2-4) koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz izgubivši kao domaćini s 91-112 od New Orleans Pelicansa. Ivica Zubac je postigao četiri koša uz šest skokova. Pelicanse su do pobjede predvodili CJ McCollum s 22 koša i Zion Williamson s 21 poenom, 12 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi napokon slavili, Šiši bez minuta

Boston Celticsi su svladali Washington Wizardse 112:94 iza 24 poena i deset skokova Jaylena Browna i 23 poena Jaysona Tatuma. Sjajan je bio i Malcolm Brogdon s 23 poena s klupe, dok je Kristaps Porzingis kod Wizardsa imao 17 poena i 13 skokova. Cleveland Cavaliersi su bili bolji od New York Knicksa 121:108, a još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je Donovan Mitchell koji je ubacio 38 poena i podijelio 12 asistencija. Kevin Love je s klupe ubacio 29 poena uz osam skokova, dok je kod Knicksa najbolji bio Jalen Brunson sa 16 poena i sedam asistencija, a isto toliko ubacio je i Evan Fournier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

San Antonio Spursi su fantastično krenuli u sezonu pa su upisali novu pobjedu. Ovog puta su bili bolji od Minnesota Timberwolvesa 107:98. Predvodio ih je Keldon Johnson s 25 poena, šest skokova i osam asistencija, dok je kod poraženih bio najbolji Karl-Anthony Towns s 26 poena i 11 skokova.

Phoenix Sunsi su s lakoćom svladali Houston Rocketse 124:109. Sjaja je, kao po običaju, bio Devin Booker s 30 poena, dok je Chris Paul imao čak 15 asistencija uz deset poena. Nažalost, naš Dario Šarić ponovno nije nastupio za Sunse. Kevin Porter Jr. je ubacio 26 poena, ali to nije bilo dovoljno za Rocketse. Los Angeles Lakersi su nakon katastrofalnog ulaska u sezonu upisali prvu pobjedu, svladali su Denver Nuggetse 121:110. LeBron James je upisao 26 poena, uhvatio šest skokova i podijelio osam asistencija, dok je Anthony Davis ubacio 23, uz 15 skokova. Vrlo dobru utakmicu odigrao je i Russell Westbrook, koji je susret počeo s klupe. On je u pobjedu ugradio 18 poena te po osam skokova i asistencija. Nikola Jokić je kod Nuggetsa imao 23 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo