LETI, LETI DARIO ŠARIĆ: / Atomski Šibenčanin je eksplodirao; Pogledajte ludu utakmicu Sunsa i Blazersa

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Šarićevi Sunsi izgubili od Hezonjinih Blazersa

17.12.2019.
7:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski košarkaš Dario Šarić u noći je s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu u NBA ligi nastavio sa svojim sjajnim partijama. U tijesnom porazu na svom parketu u Phoenixu njegovih Sunsa od Hezonjinih Portland Trail Blazersa 111:110 Šarić je susret započeo u petorci i ukupno na raspolaganje dobio 31:26 minuta, a za to vrijeme ostvario je učinak od 17 poena, uz 7 skokova i 1 asistencijom. Uz to, imao je 6-10 iz igre, tricu je gađao 1-5, a slobodna bacanja 4-4. Uz spomenuto, imao je i jednu ukradenu loptu. Sažetke dvoboja možete vidjeti - OVDJE.

Image
MONSTRUOZNA PARTIJA ANTETOKOUNMPOA: /

Čitava NBA liga priča o čovjeku koji postavlja nove standarde i radi čuda

Image
MONSTRUOZNA PARTIJA ANTETOKOUNMPOA: /

Čitava NBA liga priča o čovjeku koji postavlja nove standarde i radi čuda

McCollum, Lillard i Carmelo predvodili Blazerse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić treći skakač svoje momčadi

Šarić je iz teške situacije zabio i prvi koš na utakmici, te je bio na kraju ukupno treći skakač svoje momčadi, najviše je loptu uzeo odlični španjolski veteran Ricky Rubio, impresivnih 11, uz 14 asistencija i 10 skokova. Rubio je bio prvo ime utakmice s triple-double učinkom, radio je itekako dobre stvari na parketu, poput ove asistencije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelly Oubre Jr. bio je najbolji strijelac Phoenixa s 24 poena. U momčadi Blazersa bilo je više raspoloženih igrača. Bek CJ McCollum zabio je 30, najbolji igrač momčadi i najveća zvijezda RIP CityjaDamian Lillard ubacio je 27, dok je elitni NBA igrač Carmelo Anthony stavio 23 poena. Mario Hezonja igrao je nešto manje od 5 minuta za Blazersa i ubacio 2 poena.

Luda završnica

Lillard je pogodio i ključna bacanja nakon jednog prodora u kojem je imao kontakt s Aronom Baynesom koji mu se podmetnuo u kretanju, što je prekršaj. Prije svega toga, Sunsi su pogodili tricu za ludnicu u dvorani i vodstvo, točnije tricu je iz samog kuta, pod prekršajem ubacio Kelly Oubre. Ludu završnicu utakmice možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić u sjajnoj formi

Što se tiče Darija Šarića, veseli kako je on na prosjeku od 11.4 poena, 7.6 skokova i 2.2 asistencije. Ovo mu je bio treći najbolji učinak u poenima u sezoni. Najviše je zabio Minnesoti u pobjedi 12. prosinca, 20, dok je dva dana poslije ubacio 19 u porazu od Sacramenta. Još u jednoj je utakmici zabio 17 poena ove sezone. Dogodilo se to 28. studenog u prvoj utakmici protiv Washingtona i porazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati utakmica odigranih 16. prosinca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistons - Washington Wizards 119:133 Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 133:113 (Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland) Houston Rockets - San Antonio Spurs 109:107 (Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio) Memphis Grizzlies - Miami Heat 118:111 Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 116:120 (Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee) Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 109:106 Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 110:111 (Dario Šarić je odigrao 31 minutu za Phoenix, zabio je 17 koševa i upisao sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu; Mario Hezonja je odigrao pet minuta za Portland, zabio je dva koša i upisao jedan skok)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo