KAKVA VEČER / 'Agresivni' Zubac oduševio čupanjem obruča, Šariću samo pet minuta u novom porazu: Jokić nije mogao protiv Crnogorca

Image
Foto: Profimedia

Zubac je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Clippersa

9.3.2023.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Noćas su na košarkaške terene NBA lige istrčali Ivica Zubac i Dario Šarić. Zubac je bio nešto uspješniji, upisao je pobjedu i sjajnu predstavu, dok je Šarić odigrao svega pet minuta u novom porazu Oklahoma City Thundera. Chicago Bullsi su šokirali Denver Nuggetse, dok Boston Celticsi i Phoenix Sunsi nastavljaju nizati pobjede.

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Los Angeles Clippersi su svladali Toronto Raptorse 108:100, a Zubac je odigrao sjajnu utakmicu. Susret je završio sa 17 poena i osam skokova, jednom asistencijom i dvije blokade. Oduševio je s dva monstruozna zakucavanja, jedno koje su opisali kao "agresivno". Kawhi Leonard je s 24 poena i 12 skokova predvodio Clipperse, a pratio ga je Paul George s 23 poena i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Toronta su Scottie Barnes i Pascal Siakam ubacili po 20 poena.

Boston nastavlja dominirati

Phoenix Sunsi su s lakoćom svladali Oklahomu 132:101, a valja istaknuti kako su 'Gromovi' igrali bez najboljeg igrača Shaija Gilgeousa-Alexandera. Sunse je do pobjede vodio Devin Booker s 44 poena i četiri asistencije. Terrence Ross je s klupe ubacio 24 poena, dok je Thundere predvodio Lindy Waters III s 23 poena. Šarić je na terenu proveo svega 5:32 minuta te je upisao tri poena i jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bullsi, koji nisu u pretjerano dobroj formi, iznenadili su Denver Nuggetse 117:96. Zach LaVine je ubacio 29 poena, dok je Nikola Vučević susret završio s 25 poena i 15 skokova. Nikola Jokić se istaknuo kod Nuggetsa s 18 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. New Orleans Pelicansi su srušili Dallas Maverickse 113:106, a briljirao je CJ McCollum s 32 poena. Irving je kod Dallasa ubacio 27 poena, dok je Dončić odigrao slabu utakmicu: 15 poena i osam skokova uz užasan šut iz igre 4/14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi su pobijedili Miami Heat 104:100 na krilima Dariusa Garlanda koji je ubacio 25 poena i podijelio sedam asistencija. Boston Celticsi su pobijedili Portland Trail Blazerse 115:93, a Jayson Tatum je ubacio 30 poena i uhvatio sedam skokova. Atlanta Hawksi su pobijedili Washington Wizardse 122:120, a Trae Young je ubacio 28 poena i podijelio deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo