GLAVNU RIJEČ VODE ŠEICI / Koja će imena obilježiti zimski prijelazni rok?

Siječanj je doba nogometnih transfera, počeo je prijelazni rok u kojemu će glavnu riječ voditi Arapi iz PSG-a ili Manchester Cityja, a među svjetskim zvijezdama za koje će se voditi najveća borba našlo se i ime jednog Hrvata.

2.1.2012.
19:51
VOYO logo

Tevez, Drogba, Jelavić samo su neke od krupnih riba prijelaznog roka. Za onu najveću, Argentinca Teveza čini se da je najjače zagrizao Ibrahimovićev Milan.

Tko kaže da je zimski prijelazni rok dosadan. Pogledajte samo prošlogodišnji kada je Torres  došao u Chelsea za čak 58 milijuna eura. Andy Carroll stigao je u Liverpool za 41, City je doveo Džeku za 35, a Suarez također u Liverpool za 26 i pol milijuna. Ukupno se potrošilo gotovo 500 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najtraženiji Hrvat je Nikica Jelavić, sredinu bi promijenili i Lakić, Olić, Pranjić, a možda i netko iz Crottenhama. Onaj najbolji u Londonu - Luka Modrić, RTL-u je nedavno priznao da on neće biti taj.

Tko će sve na proljeće igrati u PSG-u? To više nitko ne zna, jer arapski vlasnici ne pitaju za cijenu. Ancelotti je već stigao, a na igračkom radaru samo su najbolja imena, a upravo Ibrahimovićev Milan za dva dana igra protiv njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo