OBJAVIO SPISAK / Koga sve Goluža vodi na SP?

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska rukometna repka trenutno obavlja posljednje pripreme uoči turnira u Francuskoj, koji prethodi Svjetskom prvenstvu sredinom siječnja u Švedskoj.

30.12.2010.
18:19
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je u četgvrtak u Karlovcu sastav za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj te za turnir u Francuskoj koji prethodi prvenstvu.

Od nedjelje hrvatska reprezentacija u Karlovcu obavlja završne pripreme, koje traju do 6. siječnja, nakon čega ekipa ide u Pariz na posljednji pripremni turnir uoči SP-a. Otamo izravno odlaze u Švedsku na SP, koje počinje 13. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Karlovac će na završni dio priprema doći 19 igrača, 18 standarnih i mladi Luka Stepančić, koji je prema riječima izbornika Goluže, u prethodnom dijelu priprema napravio veliki napredak, te će biti iskorišten za igru kakvu će protivnik diktirati.

Ozlijeđeni su Renato Sulić i Ivan Čupić. Od Sulića izbornik traži da sam odluči hoće li igrati ili ne na svoju odgovornost, jer je od tri različita liječnika dobio različita mišljenja, dok je Čupić u srijedu zadobio ozljedu ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čupić je pauzirao mjesec dana, a odmah nakon povratka dogodila se nova povreda. On je na posljednjoj utakmici njemačkog prvenstva ozlijedio rame i zbog toga će propustiti Svjetsko prvenstvo. Iskočilo mu je desno rame, danas je bio na magnetnoj rezonanci gdje je ustanovljeno da ništa nije puklo, što znači da neće morati na operaciju. On će doći sa svim nalazima do naše zdravstvene ekipe nakon čega ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena za oporavak", kazao je Goluža.

"Na turniru u Parizu želimo pobijediti, ali nije da se to mora", zaključio je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na završne pripreme pozvani su:

Vratari: Mirko Alilović, Marin Šego i Ivan Pešić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijeva krila: Manuel Štrlek i Ivan Ninčević

Desna krila: Vedran Zrnić i Jerko Matulić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivoti: Igor Vori, Željko Musa i Renato Sulić, a ukoliko Sulić neće moći zamijenit će ga Marino Marić

Vanjski igrači: Ivano Balić, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Tonči Valčić, Blaženko Lacković, Denis Buntić, Domagoj Duvnjak, Luka Stepančić i Drago Vuković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualni naknadni poziv mogli bi uz Marića dobiti Mate Šunjić i Franjo Lelić.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo