ZASTRAŠUJUĆI NIZ UFC-OVE ZVIJERI TJERA STRAH U KOSTI: / Zbog ovog bi Miočić mogao razmisliti o odlasku u mirovinu

Image
Foto: AFP

Pitanje je do kada se američki Hrvat misli boriti

10.5.2020.
23:02
AFP
VOYO logo

Pobijedi li StipeMiočić u trećem meču protiv Daniela Cormiera i ne povuče li se nakon toga u mirovinu čekat će ga teška misija. Moćni Francis ‘Predator’ Ngannou u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu razorio je UFC-ovu zvijezdu u usponu, Jairzinha Rozenstruika.

Bila je to najbrža borba UFC 249 priredbe, a nakon nekih 15-ak sekundi ispitivanja snaga, Ngannou je navalio na Jairzinha serijom udaraca i zabio ga u ogradu. Tamo je nastavio s bombardiranjem sve dok sudac nije prekinuo meč. Ta je njegova predstava izazvala oduševljenje svih poklonika MMA-ja. Među njima je i slavni boksački prvak Mike Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MIOČIĆ JE VJEROJATNO GUTAO KNEDLE DOK JE OVO GLEDAO: /

Zastrašujući glavni Stipin izazivač razorio protivnika u 20 sekundi

Image
MIOČIĆ JE VJEROJATNO GUTAO KNEDLE DOK JE OVO GLEDAO: /

Zastrašujući glavni Stipin izazivač razorio protivnika u 20 sekundi

Budući prvak?

“Izravan… Razarajući… Budući prvak”, napisao je Čelični Mike na Twitteru. nešto će se, doduše pitati i aktualnog prvaka, koji je 2018. slavio sudačkom odlukom protiv moćnog Kamerunca.

Image
Foto: Profimedia

May 9, 2020; Jacksonville, Florida, USA; Francis Ngannou (red gloves) fights Jairzinho Rozenstruik (blue gloves) during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena., Image: 518404369, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Predsjednik UFC-a Dana White najavio je da bi američki Hrvat i DC u kavez trebali do kolovoza, a tek poslije toga Ngannou stupa na scenu. No, pitanje je s kim će se boriti za naslov kralja teške kategorije. Cormier se sigurno povlači nakon meča s Miočićem pobijedio ili izgubio. Već bi to napravio da nije izgubio prije godinu dana. Ima 41 godinu i vrijeme nije na njegovoj strani, a nije ni na Miočićevoj. S 37 godina je ostvario sve što je mogao. Upisao se u povijest kao prvi borac koji je tri puta obrano naslov. Obrani li ga opet sigurno će na njega gledati kao ns najvećeg ikad pa ne bi bilo nelogično da se i on tada povuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi mu to bilo i bolje nego da padne na prvom idućem testu i da tako okonča veliku karijeru. Jer, Ngannou je u zastrašujućoj formi. Posljednje četiri borbe završio je za ukupno 162 sekunde. CurtisBlaydes pao je za 45 sekundi, CainVelazsquez za 26 sekundi, JuniordosSantos za 71 sekundu i sada Rozenstruik za 20. Tako je Predator je postao prvi borac u povijesti UFC-a s četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo