LUDA BORILAČKA NOĆ / VOYO vam večeras ekskluzivno donosi spektakle iz Češke i Engleske: Ne propustite KSW i BKFC ludilo

Image
Foto: Profimedia/KSW

Prijenose uživo možete gledati samo na platformi VOYO, a tekstualni prijenos samo na portalu Net.hr

14.10.2023.
9:04
Profimedia/KSW
VOYO logo

Voyo u subotu donosi dva spektakularna borilačka eventa kojima probija borilačke granice praćenja i prijenosa borilačkog sporta u Hrvata. Prijenose uživo možete gledati samo na platformi VOYO, a tekstualni prijenos samo na portalu Net.hr.

Image
ODBROJAVAMO /

Spektakularna borilačka noć samo na Voyo: 'Dokazao sam da imam nokaut, znam njegov pakleni plan'

Image
ODBROJAVAMO /

Spektakularna borilačka noć samo na Voyo: 'Dokazao sam da imam nokaut, znam njegov pakleni plan'

Od 20.00 iz Wer Arene u češkom Trineca na rasporedu je ekskluzivan prijenos KSW 87 eventa na kojem će nastupiti u jednoj od glavnih borbi večeri Ivan Erslan, a protivnik će mu u meču koji je dogovoren na tri runde u poluteškoj diviziji biti Rafal Haratyk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

Event počinje u 20.00, a Erslanov meč je negdje na rasporedu oko 22 i 30, prema procjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erslanov veliki prijatelj i sparing partner u American Top Teamu Darko Stošić Stole u glavnoj borbi večeri u teškoj kategoriji borit će se protiv Michala Martineka. Stošić je u nizu od 5 pobjeda u KSW kavezu, pa sad želi i šestu.

Erslan: 'Haratyk je ozbiljan borac'

"Vjerujem i očekujem pobjedu, iako je Haratyk ozbiljan borac koji iza sebe ima ozbiljne mečeve. Sve su to ozbiljni suparnici koje je on dobivao, a s kojima sam ja trenirao u ATT-u na Floridi. Radi se o ozbiljnom suparniku i velikoj prepreci i izazovu za mene. To je stepenica koju moram prijeći i ta pobjeda donosi jako puno. Očekujem od njega da će pokušati borbu odvesti u duboke vode, da će ići na hrvanje i parter. Neće mu biti lagodno biti samnom u stojci i izmjenjivati udarce, s obzirom da sma veći i da jače udaram. Dokazao sam da imam nokaut snagu", rekao nam je prije 5 dana u studiju Net.hr-a Ivan Erslan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Image

Neće korisnici Voyo platforme moći uživati samo u slobodnoj borbi, jer samo sat vremena nakon početka KSW 87 spektakla u Češkoj, u 21.00 je na redu prijenos BKFC Prospect Series 2 eventa iz Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC organizacija je u svojevrsnoj amplitudi prema gore

Boks bez rukavica brutalni je sport koji doživljava svoju ekspanziju na mapi borilačkih sportova.

Image

Bare Knuckle Fighting Championship Prospect Series 2 iz Liverpoola od 21.00 samo na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC neprestano ulazi na nova tržišta diljem Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i svijeta. Ambiciozni borci uvijek lupaju na vrata predsjednika BKFC-a Davida Feldmana tražeći priliku da potpišu ugovor za BKFC. Sada, uz BKFC Prospect Series, imat će priliku boriti se pred znakom BKFC-a i možda zaraditi željeno mjesto na rosteru BKFC-a.

U subotu sljedeća generacija novopečenih engleskih BKFC zvijezda pokušava zaraditi ugovor za više borbi s BKFC-om. Događaj koji se ne smije propustiti također uključuje niz boraca povratnika koji traže šansu za iskupljenje i još jednu priliku s BKFC-om, najbrže rastućom svjetskom promocijom borilačkih sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
VOYO logo