[VIDEO] UGUŠIO BAHATOG CRNOGORCA I ONDA GA PROVOCIRAO: / 'Giljotina je bila svjetska. Umorio sam se udarajući Vasu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebački je borac slavio na vrlo efektan način, giljotinom je ugušio Bakočevića

1.8.2020.
8:37
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Ivica “Terror” Trušček osvojio je titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu nakon što je na spektakularnoj FNC 3 priredbi u Zagrebu, u petak navečer, svlado Vasu Bakočevića zvanog “Psihopata”.

Zagrebački je borac slavio na vrlo efektan način, giljotinom je ugušio Bakočevića u drugoj rundi. Nakon meča borci nisu previše duljili s izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

31.07.2020., Zagreb - Fight Nation Championship odrzan je u dvorani American Top Teama. Vaso Bakocevic - Ivica Truscek (-75 kg). Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

"Dobio sam giljotinom za koju je on mislio da ne valja, ali moja giljotina je na svjetskom nivou. Bilo je napeto i teško, a i umorio sam se koliko sam ga izudarao. Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali sam se izvukao. Trilogija? Bolji sam od njega, iskusniji i cijenim ga. Volim ga gledati, ali sam bolji borac", rekao je Trušček nakon meča.

Dok je Bakočević rekao samo dvije rečenice, a nakon meča odmah je izletio van iz ATT dvorane. "Vrhunski je bilo. Ako vas netko pita, bilo je top", rekao je Crnogorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo