[VIDEO] 'MARKO MI JE REKAO DA MU JE SLOMLJENA ČELJUST': / Buatsi otkrio dramatični detalj i onda pokazao kakav je gospodin

Image
Foto: Screenshot: RTL

'Veliki respekt njemu, gurao me do kraja. Želim mu odati priznanje. Bio je ravnopravan u svakoj rundi, čvrst'

5.10.2020.
0:59
Screenshot: RTL
VOYO logo

Hrvatski boksač Marko Čalić (33) nije uspio osvojiti WBA internacionalni pojas u poluteškoj kategoriji nakon što je u nedjelju kasno navečer u engleskom Milton Keynesu, u glavnoj borbi večeri, izgubio od branitelja naslova Joshue Buatsija (27) prekidom u sedmoj rundi. Odličnu borbu mogli ste gledati na RTL-u 2.

'Marko Čalić mi je nakon borbe rekao da mu je slomljena čeljust'

Bila je to 12. borba u Čalićevoj profesionalnoj karijeri, te prvi poraz, dok je Buatsi upisao 13 pobjeda u 13 borbi pri čemu je 10 ostvario nokautom ili tehničkim nokautom. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buatsi je u srednjim rundama borbe pokazao zašto ga svi toliko hvale i zašto je trenutno najveći projekt britanskog boksa. No, nije samo briljirao u 7. rundi, nego i nakon meča. Pokazao je kako se ponaša prvak, pokazao kakav je gospodin...

'Veliki respekt Čaliću, gurao me do kraja. Želim mu odati priznanje'

"Marko Čalić mi je nakon borbe rekao da mu je slomljena čeljust. Kako bilo, veliki respekt njemu, gurao me do kraja. Želim mu odati priznanje. Bio je ravnopravan u svakoj rundi, čvrst, iznenadio me skroz. Nitko mi još nije ovo napravio i ovako me namučio.", kazao je za kameru Sky Sportsa, donosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još rekao u petominutnom intervjuu pogledajte u videu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike