VIDEO: / Brutalne batine! Stipe unakazio Brazilca i - izgubio

Stipe Miocic nije uspio, Junior Dos Santos slavio je u glavnoj borbi veceri na eventu UFC on FOX. Brazilac je bio bolji jednoglasnom sudackom odlukom.

14.12.2014.
12:48
VOYO logo

Amerikanac hrvatskih korijena jednostavno nije imao dovoljno kondicije za 25 minuti borbe s drugim najboljim UFC teskasem na planeti. Krenuo je Stipe odlicno, ali kako je borba odmicala, Brazilac je bio sve bolji.

Dos Santosovo lice nakon 10 minuta borbe je bilo unakazeno, a onda je Stipe grubo kiksao. Jurnuo je na suparnika u trecoj rundi i ostavio otvoreni gard, Dos Santos ga je pogodio lijevom kroseom i srusio. Mec se preokrenuo, Santos je iskusno koristio svoje prednosti i na bodove je favorizirani Brazilac slavio. Sva tri suca presudila su u korist Brazilca (49-46, 49-46, 48-47). Dos Santos je pobjedom protiv Miocica ostao na dva poraza u UFC-u, a ovo je i Stipi bio drugi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/lAW3CTJMM5s

Americki Hrvat pokazao je da je krema UFC-a, pokazao je to na licu svog suparnika, ali za dobiti Cigana, treba ga mlatiti svih 25 minuta. Jedino je dosad to uspjelo prvaku Cainu Velasquezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo