OGLAS

VELIKI SKANDAL POTRESA SVIJET UFC-A: / Nestao doping test jednog od najpoznatijih boraca

Image
Foto: AFP

Čini se da je jedan uzorak doping testa Brocka Lesnara nestao iz baze podatka antidopinške agencije USADA-e.

9.12.2018.
9:33
AFP
VOYO logo

WWE zvijezda i bivši prvak UFC-a Brock Lesnar (41) iduće godine planira povratak u Octagon kako bi se obračunao s aktualnim prvakom Danielom Cormierom zbog čega se trenutno nalazi u fazi višemjesečnog testiranja na nedozvoljene supstance.

No, na službenim stranicama USADA-e u razdoblju između 28. studenog i 7. prosinca došlo je do promjena u podacima. Točnije, jedan od dva Lesnarova uzorka predana tijekom jednog tjedna u listopadu jednostavno je nestao iz njihovih tablica. Lesnar je također jedini borac kod kojeg su zabilježene promjene, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarna situacija

Osim što je bizarno, u Lesarovom slučaju ova situacija podiže veliku prašinu s obzirom na njegovu reputaciju i povijest s antidopinškom agencijom. USADA je naime 2016. napravila iznimku i slavnom kečeru dopustila da bez rigorozne doping kontrole nastupi na UFC-u 200 protiv Marka Hunta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lesnar je borbu dobio jednoglasnom odlukom, ali je rezultat kasnije poništen kada je utvrđeno da je bio pozitivan na doping. Hunt je promociju optužio da su znali da koristi doping i svejedno mu dopustili nastup zbog čega još uvijek vodi sudsku parnicu protiv Lesnara i UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo