STIPE OBJAVIO TUŽNU VIJEST / Umro je otac Stipe Miočića: 'Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli'

Image

Bojan Miočić preminuo je u 62. godini života

23.11.2022.
9:59
Play logo

Umro je Bojan Miočić, otac našeg slavnog MMA borca Stipe Miočića.

Bojan Miočić je preminuo u nedjelju u 62. godini života, objavio je Stipe na društvenim mrežama. Nekadašnji UFC prvak i jedan od najvećih boraca svih vremena preko Instagrama se zahvalio svima na podršci koju su mu pružili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Paga se odselio u Ameriku

"Trebalo mi je neko vrijeme da ovo napišem. Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama. Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene. 

Play logo

Razgovori su bili najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo. Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegova života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas", napisao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Miočić rođen je u Hrvatskoj, u Rtini kod Paga, dok je njegova supruga, Stipina majka Kathy, rođena u Cetingradu. Zajedno su se odselili u Ameriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo