TYSON FURY PONOVNO MOŽE BOKSATI: / Kralj Cigana odmah poslao brutalnu poruku Joshui

Image
Foto: AFP

Tyson 'Kralj Cigana' Fury ponovno može boksati, a Anthony Joshua čeka na ime svog sljedećeg izazivača.

12.12.2017.
17:34
AFP
VOYO logo

Britanski teškaš Tyson Fury, nakon dvije godine suspenzije zbog kršenja antidopinških pravila, ponovno može boksati, javlja ugledni britanski BBC. Bivši svjetski prvak u kraljevskoj teškoj kategoriji, čovjek koji je u studenom 2015. godine šokirao boksački svijet porazivši velikog Vladimira Klička, posljednji je meč odboksao upravo protiv spomenutog ukrajinskog boksačkog velikana.

IZLUDIO I OSRAMOTIO PROTIVNIKA: Upoznajte boksačkog umjetnika koji se sprda sa svojim suparnicima! Ni Joshua ovo ne može

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je započela njegova bitka s britanskom antidopinškom komisijom. No sad, BBC ističe, u 29. godini života Fury u rukama ponovno ima boksačku licencu. Britanski boksački odbor za kontrolu (BBBofC), koji imaju kontrolu nad licencama i odobravaju boksačima iste, odlučili su Furyju dati novu šansu.

TROJICA ‘ODABRANIH’ ŽELE JOSHUINO PRIJESTOLJE: Proglašen totalni rat u kraljevskoj teškoj kategoriji! Boks ovako nešto ne pamti

Trenutno najpoznatiji i najutjecajniji svjetski boksački promotor, Britanac Eddy Hearn, upravo bi Furyja htio vidjeti u ringu s boksačkim kraljem Anthonyjem Joshuom. No, kako je i sam istaknuo, to ovisi o Furyju i njegovoj posvećenosti boksu, odnosno hoće li se vratiti treninzima, onim treninzima koji su ga doveli na pijadestal najboljeg boksača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad kad Fury ima ponovno licencu u svojim rukama, on se nameće kao legitimni, prvi po redu u redu izazivača Anthonyja Joshue. Fury je u svom stilu, putem društvenih mreža, odmah prozivao svog sljedećeg mogućeg protivnika...

"Gdje si dečko? Dolazim po tebe propalico, nitko me sad neće zaustaviti na mom putu do broja jedan u svijetu", napisao je Fury na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Furyja, kao boksači koji bi s Joshuom mogli ukrstiti rukavice spominju se aktualni WBC prvak u teškoj kategoriji, "brončani bombarder" Deontay Wilder i aktualni teškaški svjetski prvak prema WBO verziji Joseph Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo