SPEKTAKL - FNC 13 / Croata ugušio Vasu i šokirao uzavreli Pionir: 'Je*o mi je mater, dvadeset puta me udario u jaja, četiri puta glavom u glavu, ali ne može mi ništa'

Image
Foto: FNC

FNC 13 event u reprizi možete pogledati na platformi Voyo

4.11.2023.
21:58
FNC
VOYO logo

FNC 13

Mjesto održavanja: Dvorana Aleksandar Nikolić u Beogradu (Pionir)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main Card

Glavna borba večeri je za naslov prvaka u velter diviziji: Nikola Joksović - Savo Lazić (pet rundi na pet minuta) - POBJEDA JOKSOVIĆA GUŠENJEM U DRUGOJ RUNDI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunaslovna borba u catchweightu: Vaso Bakočević - Francisco Barrio Croata: Pobjeda Croate gušenjem u drugoj rundi

Bojković - Ananias: Pobjeda Bojkovića gušenjem u prvoj rundi u lakoj diviziji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trušček - Marjanović: pobjeda Marjanovića prekidom u drugoj rundi u catchweightu

Babić - Nobou: pobjeda Babića prekidom u drugoj rundi u catchweightu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FNC - VOYO

Kakva noć u Pioniru. Hrvatsko - argentinski MMA borac Francisco Barrio Croata u subotu je navečer u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu 'ugušio' je u drugoj rundi Vasu Bakočevića i po drugi ga put dobio na isti način. Prije dvije godine u Šibeniku ga je isto "ugušio", ali nakon što se Vaso ozlijedio. Također, meč Croate i Vase bio je najiščekivaniji revanš ikad u regiji, kao i najveći MMA meč ikad u regiji.

Image
FNC 13 /

Mladi Srbin nastavio oduševljavati regionalnu MMA scenu

Image
FNC 13 /

Mladi Srbin nastavio oduševljavati regionalnu MMA scenu

FNC 13 event u reprizi možete pogledati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče meča, Vaso je odmah krenuo u napad, ali Croata se sjajno odupirao njegovoj stojci, napadima i borbu selio uz žicu, a onda na parter. Vaso nije znao što bi, pa je vrijeđao u borbi Croatu, provocirao ga, udarao tamo gdje nije smio, a dobio je od suca i dva negativna boda. U drugoj rundi je Vaso napravio krunsku pogrešku. Imao je Francisca na tlu, ali ga je pustio da se digne, zaradio pljesak publike, a nakon toga je zaradio i submission. Pionir je bio u šoku, a Croata je pokazao da je bolji borac.

Croata je Ivoni Hemen u back stageu rekao: "Je*o mi je mater, dvadeset puta me udario u jaja, četiri puta glavom u glavu, ali ne može mi ništa. Možemo i treći put, moram hraniti obitelj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Croati je ovo bila 12. pobjeda karijere u kojoj ima tri poraza, a Bakočević je upisao 24. poraz, a ima 43 pobjede. Barriju je ovo bila i peta pobjeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a i definitivno se radi o ponajboljem borcu u kompletnoj organizaciji. 

U glavnoj borbi večeri Nikola Joksović obranio je pojas prvaka velter divizije protiv Save Lazića isto u drugoj rundi, isto gušenjem. FNC 13 event u reprizi možete pogledati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kronološki tijek mečeva

Deveta borba večeri - glavna i borba za naslov u velteru - Nikola Joksović i Savo Lazić - POBJEDA JOKSOVIĆA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joksović je Marku Petraku kazao: "Publika je više bila na strani Save, ali dobio sam ga. Dao sam gas nakon što sam ga pustio".

Druga runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavili su dečki rat, Joksović baca ručne tehnike, ali Lazić mu vraća. Nastavili su dečki rat, Joksović baca ručne tehnike, ali Lazić mu vraća. Joksović konstantno umara Lazića, evo ga, gušenje, jao... Joksović je obranio pojas prvaka. Darko Stošić mu je uručio pehar.

Prva runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoki gard Joksovića. Lazić kontantno mijenja gardove. Joksović je pritisnuo Lazića uz ogradu. Jao, što je sad napravio Lazić... Digao je Nikolu u zrak i bacio na tlo.

Image

Osma borba večeri - Vaso Bakočević i Francisco Barrio Croata: Pobjeda Croate

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Croata je Ivoni Hemen rekao: "Je*o mi je mater, dvadeset puta me udario u jaja, četiri puta glavom u glavu, ali ne može mi ništa. Možemo i treći put, moram hraniti obitelj".

Đakić je izazvao Croatu - "Francisco, ako se ne dogodi trilogija s Vasom, hoću tebe u Beogradu". Croata mu je odgovorio: "Može brate, ja sam za".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga runda

Vaso je izgubio dva boda. GOTOVO JE, CROATA JE ŠOKIRAO PIONIR. Vaso je pustio u drugoj rundi Croatu da se pridigne s poda i to ga je koštalo poraza, jao kakav danak (ne)iskustvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva runda

Počelo je veselo. Vaso se bacio na glavu, ali Croata ga je okrenuo i stisnuo uz žicu. Vaso se smije, imaju dečki komunikaciju, vrijeđaju se, ali se i bore kao lavovi. Dvorana je na nogama, ovo je neviđeno ljudi dragi. Šalju si puse, pljuju se u klinču, Vaso provocira, a Croata drži svoj plan i anulira njegove pokušaje udaraca. Ima ga Croata u kravati, ali okreće se Vaso u stojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedma borba večeri - Bojković protiv Ananiasa iz Brazila u lakoj kategoriji. Bojković je dobio u prvoj rundi

Bojković je Ivoni Hemen rekao kako bi bilo koga volio vidjeti u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva runda

Bojković je silovito krenuo, vidi se velika emocija kod Bojkovića koji u svaki udarac unosi punu snagu. Krenula je i krv, Bojković dominira laktovima u glavu Brazilca koji je na tlu. Gotovo je, jao majko, kakva izvedba Bojkovića. Čudo od borca, čudo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesti meč večeri - Trušček i Marjanović - catchweight. Ovo je 81 profi borba Truščeka. Marjanović ima debi u FNC-u. Pobjeda Marjanovića u drugoj prekidom.

Jovan je Ivoni Hemen kazao: 'Taktiku smo posebnu spremili za Truščeka, dolazim iz MMA kluba Radnički. Taktika mi je bila dosta kickowa, otkazala je Truščeku lijeva stojna noga".

Marjanović: "Ivica Trušček je aposlutna legenda ovog sporta, od kad gledam ovaj sport, gledam njega. Ovo je velika čast za mene".

Druga runda

Kreće Trušček naprijed, ali Marjanović ide u kontru i zadaje dva udarca. Trušček je pao, nije više mogao izdržati bol u nozi nakon puno pogođenih low kickova.

Image

Prva runda

Trušček visi na desnoj ruci, čeka suparnika... Truček je vrlo neugodan, forsira desnu, a lijevi high kick je recept za to. Marjanović Jovan je to pokušao, ali vidi se respekt. Marjanović je 14 cm viši od Truščeka. Prošao mu je lijevi high kick, opet još jedan. Brz je Jovan Marjanović s nogama. Desni high kick, lijevi high kick, Truščeku nije baš dobro, ali se bori kao lav neuništivi Hrvat. Još jednom Marjanović pogađa low kickom. Dobio je prvu rundu, Trušček vidno teško hoda prema kutu.

Babić i Nobou otvaraju main card. Peta pobjeda Babića u petom profi nastupu, sad ima skor 10-0.

Babić je našoj Ivoni rekao: "Velika mi je čast što mi je Aleksandar Rakić uručio pehar".

Babić: "Sponzor mi je pečenjara, ako pogledate moju zastavu. Očekivao sam da ću borbu više imati u stojci, ali riješio sam ju u parteru nakon par udaraca koji sam dobio".

Prva runda

Babić odmah baca jaki low kick Francuzu. Taktičko nadmetanje je u tijeku. Baca Nobou Babića na tlo, ali Babić ga okreće. Dobro je otvorio meč. Evo ga u full mountu. Nobou pokušava približiti glavu Babiću kako bi ga anulirao. Ognjen Babić je dobio, savršen nastup, jao...

Image

POČINJE MAIN CARD

Ivona Hemen je u eteru.

Četvrta borba večeri - Spasić i Kamal Beit (ženska borba, jedina na eventu, u diviziji catchweight) - Pobjeda Marine Spasić u drugoj - ground and pound.

Marina Spasić: "Ovo je moj grad, ovo je moja publika. Presretna sam. U glavi mi je bilo jedno - nema predaje, nema tapkanja, što god bilo", kazala je Marku Petraku pobjednica meča Marina Spasić - "Ovo je najljepši turnir na kojem sam sudjelovala, pohvale Draženu Forgaču i FNC-u".

Image

Druga runda

Opet je Talijanka uzela poziciju u parteru Spasić, ali uzvraća Marina udarcem na podu. Kako se brani za goli život, digla se u stojku, kakva borba. Publika je na nogama. Spasić rastura Talijanku, kako Marina Spasić radi u ovim trenucima, mlati na podu Kamal Beik. Laktovi, udarci, uništava ju. Prekid, gotovo je, pobjeda Marine Spasić prekidom. Jao... Pionir je na nogama. Najveća pobjeda u karijeri Marine Spasić.

Image
Image

Prva runda

Za sad borba ide u smjeru Spasić. Čujemo iz kuta Marine Spasić da baca serije udaraca, lijeva - desna lijeva, ali uzvraća istim načinom Talijanka. Marina itekako može nanijeti štetu Kamal Beit. Spasić je plasirala desni kroše. Gotova je prva runda. Marina Spasić je dobila crvenu zastavicu, Beik ju je bacila na tlo, ali ima sreću da je bio kraj runde. Spasić je spasio zvuk sirene. Pogledajte fotografiju gore i sve će vam biti jasno.

Treća borba eventa - Nikolić protiv Sulkanovića (laka kategorija) - Nikolić je dobio gušenjem u trećoj.

Image

Sulkanović je tapkao u trećoj rundi. Velika pobjeda za Blažu Nikolića, četvrta profi pobjeda.

Prva runda

Sulkanović brani poziciju.

Druga borba eventa - Vukosavljević - Kolarski (velter divizija) - pobjeda Vukosavljevića dvije minute do kraja druge runde.

Druga runda

Vukosavljević je odlično odradio posao.

Prva runda

Vukosavljević pokušava ići na rušenje. Izmjena lijevih krošea, primio je nešto čvršće Kolarski. Vukosavljević je aktivniji, Kolarski je sad pšokušavao jedan middle kick. Kolarski je u teškoj situaciji, vraća se s lijevim high kickom i desnim krošeom. Kakva borba...

Prva borba eventa - preliminarni mečevi - Stanić - Đurić

Druga runda

Stanić ponovno pokušava dugačkom desnom. Evo te desne, Stanić pogađa, čitavo vrijeme mu prolazi polukroše.

Prva runda

Đurić je bacio Stanića na tlo, ali Stanić je odličan parteraš. Kakva prva runda. Đurić je pred kraj prve runde uhvatio Stanića, ali Staniću ipak ide prva runda.

20.15 - Počeo je event.

20.12 - Program u dvorani Aleksandar Nikolić kasni, čekamo početak eventa.

19.49 - Boris Jovičić prenosi FNC 13 priredbu. Uz njega je Hrvoje Sep, a Ivona Hemen uzima izjave boraca i aktera eventa. Trio fantasticus.

19.30 - Pola sata dijeli nas od početka FNC 13 eventa u Beogradu. Priredbu, koja je srušila sve rekorde, a da nije ni počela, možete gledati UŽIVO u prijenosu na Voyo platformi.

Image
Foto: FNC - VOYO

Stigao je dan borilačkog spektakla kojeg jedva čekaju svi ljubitelji slobodne borbe. U subotu 4. studenog ekskluzivno na platformi Voyo od 20 sati moći ćete pratiti FNC 13 iz Beograda.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Najiščekivaniji akteri večeri bit će Francisco 'Croata' Barrio Vaso 'Psihopata' Bakočević. Dvojac između kojeg već dugo postoje tenzije. U kavezu su se obračunali i prije dvije godine kada je slavio Croata.

Image

Najbolja regionalna organizacija slobodne borbe gostovati će u dvorani Aleksandar Nikolić, poznatijoj pod nazivom ‘‘Pionir‘‘. Nešto manje od deset tisuća gledatelja očekuje se na tribinama ‘‘Pionira‘‘, a FNC je priredio fantastičan ‘‘fight card‘‘.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Nikola Joksović i Savo Lazić predvodit će event okršajem za titulu u velter kategoriji, ali najviše pažnje šire publike privući će sunaslovna borba večeri - okršaj Vase i 'Croate'.

FNC-ov prvak lake kategorije, Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio na gostujućem terenu obračunat će se s Vasom Bakočevićem, kojeg je u polufinalu Armagedona prije dvije godine u Šibeniku pobijedio.

Barrio u tom meču neće braniti titulu prvaka, ali ogroman je animozitet među ovom dvojicom boraca. Animozitet je postojao još uoči njihovog spomenutog prvog meča održanog u 9. mjesecu 2021. godine, a ‘‘Croata‘‘ je tada slavio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, nakon svega 60 sekundi meča.

Svojevrsna mrlja ostala je na tom meču, jer Vaso Bakočević ozlijedio se na samom početku i ‘‘Croata‘‘ nije imao težak posao za doći do pobjede. Bakočević je uvjeren da bi meč drukčije završio bez te nesretne ozljede, a sada će imati priliku potvrditi svoje riječi.

Image
Foto: FNC - VOYO
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo