EKSKLUZIVNO / Srpski borac koji je digao Zagreb na noge: 'Nisam bio svjestan toga dok nisam izašao iz kaveza, bit ću UFC prvak'

Image
Foto: FNC

Srpskom borcu bila je to prva borba nakon 15 mjeseci pauze i operacije koljena

29.5.2023.
15:01
FNC
VOYO logo

Iza nas je sjajan FNC event u Areni Zagreb na kojem smo vidjeli devet sjajnih borbi. Impresivan je bio najveći MMA talent Balkana Marko Bojković koji je stigao do četvrte pobjede u karijeri.

Image
FNC 11 /

Najveći MMA talent na Balkanu podigao je publiku na noge letećim koljenom i rasturio protivnika kao što nam je obećao

Image
FNC 11 /

Najveći MMA talent na Balkanu podigao je publiku na noge letećim koljenom i rasturio protivnika kao što nam je obećao

Ovaj 21-godišnjak nam je u najavi rekao kako će Brazilcu Mauru Paixaou 'život za vrijeme meča učiniti najgorom moćnom morom'. Već u prvoj rundi Bojković je dominirao, a posao je završio početkom druge runde kada je letećim koljenom srušio Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpskom borcu bila je to prva borba nakon 15 mjeseci pauze i operacije koljena. Nakon prospavane noći kontaktirali smo Bojkovića da nam podijeli dojmove

"Kao što sam najavio, ušao sam agresivno, sve je to bio dio taktike, bio je to kontrolirani meč, htio sam osjetiti udarce, i sve je bilo po planu", započeo je Bojković za Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim sjajnom izvedbom, Marko je navijače kupio i izjavama 'da je zaslužio hrvatsko državljanstvo jer se u Areni osjeća kao kod kuće'. Dan kasnije o atmosferi u Areni kaže:

"Najbolji navijači definitivno, uvijek će se rado doći ovdje boriti. Bilo je u početku njih nekoliko koji su pričali neke stvari koje nije prikladno pričati, ali i oni su kasnije prestali kada su otkrili o čemu se radi. Drago mi je da ljudima pružam zabavu i da sam opravdao očekivanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/db03dbd8-fd98-11ed-bc07-de3ea319bc28/original

Bojkovića ćemo gledati već u rujnu na novom FNC-u u Puli. Koga priželjkuje za protivnika.

"Nemam protivnika, ali koga god da mi daju, bit će ista situacija, ali još gore za mog protivnika jer se vraćam nikad bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je tek Bojkovićev početak, pa ga pitamo gdje se vidi u budućnosti.

"Da, ovo je tek početak, već sada sam postao ozbiljna zvijezda, ja nisam bio svjestan toga dok nisam izašao iz kaveza, kada su se cijele tribine sjatile dolje, nisu me mogli izvući. Kasnije u hodniku, tisuće ljudi su se došli fotografirati sa mnom. Sada sam tek postao svijestan da postajem ozbiljna zvijezda, a tek ću jednog dana biti svjetska MMA zvijezda i UFC prvak. Do tada ću biti najatraktivniji FNC borac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku meča Bojkovića i Paixaoa pogledajte ovdje.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo