S NJOM SE NE BI HTJELI NAĆI U KLINČU! / Ovo je mlada Norvežanka s kojom nema zezancije

Image
Foto: Instagram: Elise Wangensteen Eidskrem

Elise Wangensteen Eidskrem mlada je Norvežanka koja je ostvarila svoj san.

8.12.2016.
18:45
Instagram: Elise Wangensteen Eidskrem
VOYO logo

Prema pisanju BJJ Eastern Europe, Elise Wangensteen Eidskrem je hrvačica koja je, pazite sad ovo, ušla u mušku hrvačku momčad u SAD-u. Priča o njoj zaista je vrijedna divljenja i nadahnjujuća je. Ova djevojka pravi je dokaz da se sve može ostvariti samo ako se to jako želi, ako se svojim snovima pristupa sa srcem, velikom željom, trudom i zalaganjem.

RIJEČI KOJE SU ODJEKNULE KOD VIŠE OD 1,7 MILIJUNA BRITANACA: ‘Sin Hrvata najjači je čovjek na planeti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz hobija upisala hrvanje

Naime, Elise je svoju posljednju godinu srednje škole provela u SAD-u na razmjeni u James Buchanan Senior srednjoj školi, gdje je iz hobija upisala hrvanje. Kako je u školi postojala samo muška hrvačka selekcija, Norvežanka je odlučila trenirati sa svojim muškim školskim kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je počela aktivno hrvati s dečkima, a kad je pokazala talentiranost, trener ju je odlučio poslati na neka natjecanja. Tako je Eidskrem nastupila i na nekim natjecanjima na kojima je ostvarila zapažene rezultate u “mješovitoj” konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U brazilskoj džiju-džici vrlo je brzo došla do plavog pojasa

Uz hrvanje, Elise se zainteresirala za brazilsku džiju-džicu gdje je vrlo brzo došla do plavog pojasa, a nastavila ga je trenirati i kad se vratila kući u Norvešku. Što se tiče njenih hrvačkih nastupa, na svom Youtube kanalu Elise Wangensteen Eidskrem podijelila je snimke četiri meča koje možete pogledati dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo