PRIJENOS NA PLAY PREMIUMU / Provjerite 'fight card' FNC-ovog eventa u zagrebačkoj Areni, očekuje nas pravi spektakl

Image
Image

Nadolazeće nedjelje u zagrebačkoj Areni očekuje nas borilački spektakl. U kavez ulaze jaki svjetski borci, ali i oni iz regije

22.5.2023.
10:15
VOYO logo

Novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa stiže nam 28. svibnja. Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih.
U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fight card

Fight Nation Championship objavio je i fight card velike priredbe u Areni. Program počinje s dvije borbe u kategoriji do 84 kilograma. Prvo će u kavez Marin Mikulić i Stanislav Krofak, a nakon njih Robin Roos i Andi Vrtačić. Prije "Main carda" očekuje nas još jedna boba, okršaj našeg Ivice Trušćeka i Marka Kisića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main card počinje borbom Aleksandra Pysanka i Mateja Batinića, a nakon njih na scenu stupaju Samil Irisbiev i Marko Bojković. Potom, u šestom meču večeri sukobit će se Filip Pejić i Rony Jason.

Nakon toga slijede dvije borbe za titulu: Prvo će se u kategoriji do 84 kilograma boriti Arkadiusz Maziakowski i Đani Barbir, a nakon njih će se za titulu prvaka njih u kategoriji do 66 kila boriti Jordan Barton i Daniel Bažant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah poslije toga u kavez ulazi Satoshi Ishi, štićenik legendarnog Mirka Crocopa Filipovića, kojeg očekuje meč protiv Carlosa Eduarda, a program zatvara veliki dvoboj Ivana Erslana i Edersona Maceda.

Ulaznice su u prodaji, mogu se kupiti putem sustava Eventim, a prijenos ovog najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo