Procurio kompromitirajući video Klička i Hayea!

24.2.2012.
19:45
VOYO logo

Javno se Vitalij Kličko, aktualni svjetski prvak po WBC verziji, zgražao nakon primitivnog sukoba britanskih boksača Davida Hayea i Derecka Chisore na press-konferenciji u Münchenu prošle subote.

Podsjetimo, Haye je s novinarskom akreditacijom isprovocirao sunarodnjaka na fizički obračun, te ga opalio šakom u glavu, a Chisora mu je verbalno zaprijetio likvidacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi video: Kličko i Haye su si odjednom prijatelji Glumio je Ukrajinac nakon svega dobricu i nevinašce, čudeći se primitivizmu dvojice kolega, što je i javno obrazložio. Međutim, dok su se zaraćeni boksači još nadglasavali Haye je prišao Kličku koji mu je zapljeskao i srdačno ga pozdravio, poput najboljeg prijatelja, iako se u prvim izvještajima iz Münchena tvrdilo da je Vitalij zgrožen incidentom napustio dvoranu.

Podsjetimo, braća Kličko su s Hayeom duže vrijeme vodila pravi medijski rat jer je Britanac napravio majicu na kojoj drži odrubljene glave ukrajinske braće, a Vitalij i Vladimir su mu tada uputili cijeli niz prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hayeov menadžer Adam Booth tvrdi da se Haye ne želi tući s Chisorom iako bi taj meč privukao brojnu publiku.

"David je još u mirovini i nema se namjeru vraćati u ring. Više puta je ponovio da su jedini ljudi zbog kojih bi se vratio njemu mrska braća Kličko", kazao je Booth, no video je otkrio da je mržnja u ovom slučaju relativan pojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove snimke postavlja se pitanje koliko je toga u današnjem svijetu boksa iskreno, a koliko toga je odglumljeno kako bi se odradio što bolji marketing za mečeve i tako privukla publika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo