POVRATAK LEGENDE NA STARU GODINU: / Floyd Mayweather se vraća, ali u borbi u kakvoj ga nitko nije očekivao!

Image
Foto: AFP

Floyd Mayweather mlađi ponovno prekida mirovinu

5.11.2018.
9:50
AFP
VOYO logo

Umirovljena boksačka legenda Floyd Mayweather sučelit će se sa Tenshinom Nasukawom, majstorom kickboksa, 31. prosinca, nakon što je potpisao ugovor s RIZIN-om. Mayweather, jedan od najboljih boksača svih vremena, omjerom 50-0 neporaženi borac koji je naslov svjetskog prvaka držao u pet različitih težinskih kategorija posljednji je put među konopce izlazio u kolovozu 2017. godine.

Dogodilo se to u boksačkom meču protiv UFC-ova Conora McGregora koji je Amerikanac i stigao do 50. slavlja karijere. I dok se spominjala mogućnost njegove borbe protiv Habiba Nurmagomedova ili Mannyja Pacquiaja, odjednom je stigla potvrda vijesti o borbi koju nitko nije očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krv, znoj i suze

Po kojim će se pravilima ona održati još nije odlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam napraviti nešto drugačijega, želio sam pokazati svoje vještine izvan SAD-a i želio sam posebnu borbu. Želim ljudima dati ono što traže – krv, znoj i suze", poručio je 41-godišnji Mayweather čiji je sljedeći suparnik 21 godinu mlađi od njega.

Mijenjanje povijesti

Koliko je Nasukawa opasan najbolje će reći njegov omjer od 27 pobjeda iz isto toliko borbi u kickboksu i 4-0 u MMA svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponuda je bila iznenađujuća, ali sam je bez zadrške prihvatio. To je najveći trenutak mog života, želim biti onaj koji će promijeniti povijest. Napravit ću to šakama, jednim udarcem. Samo me gledajte", poručio je Japanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo