Pogledajte kako Fedor razbacuje borca od 66 kg!

Dani slave Fedora Emelianenka daleko su iza legende slobodne borbe, ali ono što si je doupustio u zadnjoj 'borbi', možda je ipak previše za majstora njegovog ugleda.

31.1.2012.
12:53
VOYO logo

Fedor je prihvatio revijalni meč s Koreancom Jung Chan-Sungom koji se bori za UFC. Sung možda ima dvije uzastopne pobjede, ali i čak 40 kilograma manje od slavnog Rusa.

Radi se o revijalnoj borbi održanoj u TV-studiju jedne japanske televizije, koja je zapravo najavila u kojem će se smjeru kretati karijera legendarnog Fedora Emelianenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videos.sapo.pt/playhtml?file=http://rd3.videos.sapo.pt/tQtyFW0KF0E28HVLsUDB/mov/1

Japanci su 35-godišnjoj legendi ponudili sličan aranžman kao i našem Mirku Filipoviću, ulogu hrvača-kečera za koju bi, primjerice, naš borac trebao dobijati čak i do 100.000 američkih dolara po turniru. Zvuči sjajno dok se ne pogleda kako bi takvi mečevi mogli izgledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj maloj televizijskoj demontraciji Fedor se 'borio' protiv 66 kilograma teškog i 1.75 centimetara visokog protivnika iz perolake kategorije, kojega je po kavezu razbacao kao kakvog školarca, iako se radi o profesionalnom utreniranom borcu. Japanci su oduševljeni, a vi?

specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo