'TO NIKAD NEĆEMO PREBOLJETI...' / Furyjeva supruga otvorila dušu i progovorila o najtežim trenucima u životu: 'Tyson i ja izgubili smo dvoje djece'

Image
Foto: Profimedia

Ranije je o tome govorio i sam boksački kralj

15.10.2021.
13:40
Profimedia
VOYO logo

Svjetski boksački prvak Tyson Fury i njegova supruga Paris danas su ponosni roditelji šestero djece. Međutim, ovaj bračni par doživio je nekoliko tragedija dok su pokušavali dobiti djecu. Povodom Tjedna svjesnosti gubitka bebe gospođa Fury potvorila je dušu i priznala kako su ona i njezin suprug dva puta izgubili dijete.

Image
S NJOM NEMA ZAFRKANCIJE /

Past će mu mrak na oči kada ovo vidi. Atraktivna supruga Tysona Furyja izvrijeđala poraženog Wildera

Image
S NJOM NEMA ZAFRKANCIJE /

Past će mu mrak na oči kada ovo vidi. Atraktivna supruga Tysona Furyja izvrijeđala poraženog Wildera

"Prošli tjedan je bio lud, ali sada sam jako sretna što sam opet kući sa svoje šestero djece. Od malih nogu željela sam veliku obitelj. To mi je u krvi jer je moja baka imala osmero djece. Sa svakom bebom koju smo dobili raslo je moje samopouzdanje kao majke. Imam rutinu i znam što nam dogovara", započela je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ljudi kad vide našu veliku obitelj pomisle da se nismo morali truditi kako bismo dobili djecu. Međutim, kako je Tjedan svjesnosti gubitka bebe, želim s vama podijeliti našu priču. Nažalost, izgubili smo dvije bebe, što je za nas bilo devastirajuće i zato znam kako je svima koji su to doživjeli. To nikada neću preboljeti, ali srećom imala sam Tysona i ostatak svoje obitelji koji su bili uz mene…", otkrila je. Prvo dijete izgubili su 2014. godine. O tome je svojevremeno govorio boksački prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika trauma

"Nikada nisam o tome pričao ranije, ali moja žena Paris je rodila mrtvo dijete u šestom mjesecu trudnoće. Morao sam biti s njom. Mi smo bili u jednom dijelu bolnice, a stric Huey je bio na samrti na drugom, sve u isto vrijeme", povjerio se Fury Daily Telegraphu.

Drugo dijete izgubili su pak na dan borbe između Furyja i Albanca Sefera Seferija 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam trudna osam tjedana, a onda sam na dan borbe izgubila bebu. Nisam to rekla Tysonu prije borbe. Međutim, čim je borba završila odmah sam mu rekla. Idućeg dana otišli smo u bolnicu gdje nam je to potvrđeno. Pet tjedana kasnije opet sam zatrudnjela", ispričala je jednom prilikom gospođa Fury.

Obranio naslov

Britanski 33-godišnji boksač, podjsetimo, obranio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji i zadržao WBC pojas nokautiravši 35-godišnjeg Amerikanca Deontaya Wildera u 11. rundi dugo očekivane borbe u T-Mobile Areni Las Vegasu u noći sa subote na nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to njihova treća borba i druga uzastopna pobjeda Furyja koji je tako ostao neporažen. U svojoj 32. profesionalnoj borbi došao je do 31. pobjede uz jedan neodlučeni ishod iz prve borbe protiv Wildera 2018. Amerikancu je ovo bio drugi poraz u 45. borbi te je ostao na 42 pobjede od kojih je 41 postigao nokautom ili prekidom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo