Otkrivena tajna iz svlačionice Cro Copa

Nakon poraza Cro Copa od Roya Nelsona, mnogi se pitaju bi li pobjeda promijenila Mirkovo mišljenje o tome da nastavi s borbama.

1.11.2011.
16:37
VOYO logo

"Bili smo na vaganju i kad sam vidio Cro Copa došao je do mene. Od njega nisam navikao na to jer to nikad u Japanu nije napravio. On nikad nije razgovarao s ljudima, a sad je došao do mene i zagrlio me. Prvo me pitao jesam li u mogućnosti omotati njegove ruke prije borbe jer će to biti njegova zadnja borba", otkrio je Duran razgovor s Cro Copom.

Legendarni čovjek iz kuta nije dvojio ni sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah sam mu odgovorio da bi to bila velika čast za mene, pogotovo ako je to njegova posljednja borba", dodao je 58-godišnji Amerikanac.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/YRnobv4D4eQoYMcfrjzR/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je očito znao da mu je borba protiv Nelsona posljednja u kavezu.

"Došao u svlačionicu malo prije nego što je to normalno da zamotan njegove ruke. Cro Cop i ja smo sjedili dobrih pet minuta i pričali. Za takvo nešto nikad nisam imao priliku, kao ni većina ljudi vjerojatno", započeo je prepričavati što se događalo u svlačionici Duran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva stvar koju sam ga pitao je što će učiniti kad ode u mirovinu. On mi je odgovorio da će potrošiti svoj novac. Tada je okrenuo svoju stolicu i ostvarili smo kontakt očima. Nakon toga mi je rekao: 'Umoran sam. Danas je 20 godina od moje prve borbe. Moje tijelo je pretučeno. Imao sam šest operacija'", dodao je popularni Stitch.

Legendarni čovjek iz kuta i Cro Cop upoznali su se 2004. godine, kada je Duran putovao s Joshom Barnettom na Pride. Tada je Mirko imao reputaciju čovjeka s kojim je teško ostvariti kontakt. Zato je ovaj razgovor za njega bio poseban trenutak koji neće tako brzo zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono čime me Mirko dobio je, ironično, rečenica u kojoj je rekao da je proputovao svijet, a nikad nije ništa vidio jer je uvijek u hotelskoj sobi ili teretani. Sad je odlučio vrijeme za trening zamijeniti vremenom za obitelj. To je došlo ravno iz njegova srca. Mislim da je bio iskren i drago mi je da sam bio dio toga", zaključio je Duran.

specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo