OGROMAN PREOKRET U MIOČIĆEVOJ KARIJERI: / Stipu su gotovo svi otpisali, a dobit će priliku vratiti pojas. Evo s kim će se boriti

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Šef najjače svjetske MMA promocije odlučio je da Jones u potpunosti ispada iz kombinacije

15.5.2021.
19:41
Profimedia
VOYO logo

Čelni čovjek UFC-a, Dana White, objavio je plan za Stipu Miočića i on je uistinu neočekivan, a dakako i spektakularan. Naime, Miočić je trebao u kavez sa Jonom Jonesom, bivšim prvakom poluteške kategorije i jednim od najboljih boraca svih vremena i nakon toga bi pobjednik tog meča išao na prvaka Francisa Ngannoua, ali Jones je odbio boriti se s Miočićem i White je morao prelomiti.

Šef najjače svjetske MMA promocije odlučio je da Jones u potpunosti ispada iz kombinacije i da će Miočić dobiti šansu odmah nakon što Francis Ngannou odradi meč s Derrickom Lewisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jon je vrlo jasno otkrio kako se nema namjeru boriti protiv Stipe, tako da tu više ništa nije bitno. Ono što ćemo napraviti je borba Derricka Lewisa i Francisa, nakon čega će se Stipe boriti protiv pobjednika", rekao je White i zatim otkrio kako je sve s Jonesom propalo.

Image
Image

Mar 27, 2021; Las Vegas, NV, USA; Francis Ngannou of Cameroon punches Stipe Miocic in their UFC heavyweight championship fight during the UFC 260 event at UFC APEX on March 27, 2021 in Las Vegas, Nevada.,Image: 601779067, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Želi vratiti pojas

"Jon je borac pod ugovorom s nama. Pokušali smo pregovarati s njim i doći do odgovora što je potrebno da bi se on borio u teškoj kategoriji. Međutim, ako se on ne želi boriti u teškoj kategoriji, to je onda to. Što da mi onda radimo? Ne možemo čovjeka natjerati da se bori. Realno je Derrick Lewis trenutno prvi izazivač za titulu teške kategorije. I to neovisno o tome želi li se Jon Jones boriti ili ne", poručio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je nedavno rekao kako se planira vratiti u kavez još jači i kako želi vratiti titulu.

"Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. U borbi protiv Ngannoua sam bio na 105 kg, ne zato što sam tako planirao, već zbog treninga. Uistinu ću se pridržavati plana kako bih nabacio težinu i masu. Osjećao sam se dobro, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći jer ću se osjećati jačim. On je stvarno velik tip", izjavio je nedavno Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike