NOKAUT KOJI SE PAMTI: / Ušao u kavez i demolirao MMA legendu koja je nakon tog poraza potpuno potonula

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Michael McDonald je UFC borac koji je član ove najprestižnije MMA organizacije pet godina, a član promocije postao je sa samo 20 godina.

13.7.2016.
10:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Poznati hrvatski borilački portal Fight site piše kako se prije četiri godine u UFC oktogonu susreo s Miguelom Torresom, pravom legendom slobodne borbe i u tom trenutku vlasnikom skora 40-4 (svojevremeno je bio WEC prvak sa skorom 37-1).

Nekorektna izjava prema silovanim ženama

Torres je borbu ranije bio poražen od Demetriousa Johnsona, koji je dobio priliku napasti titulu nakon te pobjede, a u međuvremenu je imao problema zbog jedne nekorektne izjave prema silovanim ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, da je kojim slučajem pobjedio McDonalda i on bi dobio priliku za napad na pojas bantam kategorije protiv tadašnjeg privremenog prvaka Renana Baraoa koju je kasnije izgubio). Ali nije. Iz razloga što je McDonald jednostavno briljirao. Na opće iznenađenje sviju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres dobio otkaz

Kasnije je McDonald imao problema s ozljedama, ali početkom ove godine se uspješno vratio nakon dvije godine pauze te je slavio u borbi protiv Masanori Kanehare. Torres je nakon poraza od McDonalda potpuno potonuo, UFC mu je dao otkaz zbog nekih raniji grijeha izvan kaveza, a onda su uslijeda i dva poraza u WSOF-u kojem je odmah pristupio.

Michael McDonald u srijedu se bori protiv Johna Linekera u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 91 u Sioux Fallsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo