Play ponuda

APSOLUTNA SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: / Mirko upravo objavio da se bori s Fedorom?

Image
Foto: Facebook

Sprema li se veliki revanš. Naime Mirko Filipović objavio je na svom Facebooku post kojim je najavio da će se u rujnu boriti s jednim od najvećih boraca u povijesti MMA-ja Fedorom Emelianenkom.

4.8.2016.
19:13
Facebook
Play ponuda

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović naporno se priprema za povratničku borbu koja je na rasporedu 25. rujna. Tada će u sklopu Rizinova Grand Prixa nastupiti u satima Super Areni u Tokiju. Bit će to njegova prva borba nakon što je u travnju prošle godine svladao Gabriela Gonzagu.

Povodom toga pustio je video s treninga kako bi fanovima pokazao da će biti u potpunosti spreman na izazove koji su pred njim te je zatim na Facebooku objavio fotku sebe i slavnog Rusa dok je u pozadina najava za nadolazeći Rizin Grand Prix.

Filipović i Emelianenko jedini su se put, inhače, borili 2005. godine u borbi koja je prozvana najboljom u povijesti. Bio je to meč na naslov prvaka u Prideu. Na kraju je Rus slavio. Kako je borba izgledala možete se prisjetiti u videu.

U međuvremenu stigla mu je i velika podrška od UFC-ovog prvaka Stipe Miočića. Kao i fanovi niti on ne može dočekati Filipovićev povratak.

"Podsjetnik kad je legenda nakon pobjede iskazala poštovanje meni i Patu Miletichu. Niste svjesni koliko sam lud bio tijekom borbe da bi zatim vidio ovo...čovječe. Ne može se to riječima opisati. Nedostaje mi moj prijatelj Mirko Filipović. Jedva čekam da ga opet vidim u akciji", napisao je Miočić na Facebooku.

Play ponuda
Play ponuda