APSOLUTNA SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: / Mirko upravo objavio da se bori s Fedorom?

Image
Foto: Facebook

Sprema li se veliki revanš. Naime Mirko Filipović objavio je na svom Facebooku post kojim je najavio da će se u rujnu boriti s jednim od najvećih boraca u povijesti MMA-ja Fedorom Emelianenkom.

4.8.2016.
19:13
Facebook
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović naporno se priprema za povratničku borbu koja je na rasporedu 25. rujna. Tada će u sklopu Rizinova Grand Prixa nastupiti u satima Super Areni u Tokiju. Bit će to njegova prva borba nakon što je u travnju prošle godine svladao Gabriela Gonzagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom toga pustio je video s treninga kako bi fanovima pokazao da će biti u potpunosti spreman na izazove koji su pred njim te je zatim na Facebooku objavio fotku sebe i slavnog Rusa dok je u pozadina najava za nadolazeći Rizin Grand Prix.

Filipović i Emelianenko jedini su se put, inhače, borili 2005. godine u borbi koja je prozvana najboljom u povijesti. Bio je to meč na naslov prvaka u Prideu. Na kraju je Rus slavio. Kako je borba izgledala možete se prisjetiti u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu stigla mu je i velika podrška od UFC-ovog prvaka Stipe Miočića. Kao i fanovi niti on ne može dočekati Filipovićev povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjetnik kad je legenda nakon pobjede iskazala poštovanje meni i Patu Miletichu. Niste svjesni koliko sam lud bio tijekom borbe da bi zatim vidio ovo...čovječe. Ne može se to riječima opisati. Nedostaje mi moj prijatelj Mirko Filipović. Jedva čekam da ga opet vidim u akciji", napisao je Miočić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo