NE ZNACI NE / Seksualno je napastovao krive cure, a onda su dosle njene prijateljice

Leslie Smith i Heather Clark ime je UFC-ovih ratnica koje su ispred jednog nocnog kluba u San Franciscu pretukle muskarca koji je njihovu prijateljicu seksualno napastovao.

1.6.2015.
15:21
VOYO logo

Vijest je u javnost objavila skola mjesovitih borilackih vjestina Cesar Gracie putem Facebooka.

"Sljam je odlucio seksualno napastovati skupinu djevojaka. Ono sto nisu znali je da su medu njima dvije MMA borkinje koje se trenutno bore u UFC-u. Muskarac je jednu od cura odlucio uhvatiti za straznjicu, a ona se okrenula prema Leslie i rekla: 'Ovaj tip me uhvatio za guzicu'", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leslie je covjeku prisla i rekla mu: 'Hej, ne mozes to raditi', na sto je ovaj odgovorio: 'Je*i se, mogu raditi sto zelim'. U tom trenutku muskarac je pljunuo Leslie na lice i zamahnuo kao da ce ju udariti sakom u lice, ocito misleci da je to bespomocna zena. Krivo. Leslie je izbjegla udarac i srusila ga na pod. Bacila ga je na leda i pocela ga daviti, ali je onda odlucila da treba nekoliko udaraca laktom i sakom kako bi naucio vrijednu lekciju", nastavlja se u Facebook objavi Cesara Gracieja.

"Muskarac je u svojoj nemoci protiv boljeg suparnika ocajnicki uhvatio Leslie za kosu boreci se poput curice. Potom je uskocila Leslieina prijateljica i trening partnerica Meishe Tate, UFC-ova ratnica Heather Clark. Ona ga je bez pardona udarila nogom u jaja. Leslie je onda opet dosla u nadmocnu poziciju pocevsi ga udarati laktom, a njegovo je lice sve vise licilo mesu iz hamburgera. Tada je poceo vikati da mu je zao i da ih postuje. U tom trenutku Leslie ga je pustila i dozvolila mu da ustane i ode. On je otisao naucivsi vrijednu lekciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se i sama Smith ocitovala o incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sumnjala bih u sebe i svoju prosudbu da sam bila pod utjecajem alkohola, ali nisam. Izbjegla bih nasilje da sam mogla, ali morala sam tom covjeku reci da guzica moje prijateljice nije javno vlasnistvo. Osjecam kao da sam bila na granici izmedu moje politike nenasilja i vjerovanja u nesto sto je ispravno", objasnila je Smith, 32-godisnja ratnica koja inace nosi nadimak "Mirotvorac".

Tijekom MMA karijere ova je ratnica na omjeru pobjeda i poraza 7-6 uz jedan nerijeseni ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo