OTEO SE KONTROLI / Najstrašniji čovjek na svijetu pomeo pod s Iranskim Hulkom: 'Izgubio sam bogatstvo odlukom da se ne borim s njim, evo zašto sam to napravio'

Image
Foto: Sajad Gharibi/Instagram

Martyn Ford i Sajad Gharabi odradili sučeljavanje u veljači ove godine

29.6.2022.
19:10
Sajad Gharibi/Instagram
VOYO logo

Nakon što je otkazana dugo iščekivana borba 'najstrašnijeg čovjeka na svijetu' Martyna Forda i 'Iranskog Hulka' Sajada Gharibija krenula su nagađanja oko razloga takvog raspleta. Mnogi su prozivali Iranca da se prepao nakon što ga je Ford na sučeljavanju gurnuo zbog čega je ovaj pao na pod. Englez je sada pak ispisao svoju stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao sam organizaciju i rekao da se ne mogu boriti protiv njega. 'Ne želim biti odgovoran za to dijete', poručio sam im jer bi ga poslije maltretirali i on bi sebi oduzeo život... Obećaju mi čovjeka od dva metra i 180 kilograma i profesionalnog MMA borca, a dovedu mi njega, bio je težak oko 120 kilograma. Dijete u ljudskom tijelu. Nije bio mali, ali nije bio ni krupan. Moja pobjeda bi bila laka. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali izgubio sam bogatstvo odlukom da se ne borim", kazao je Ford i otkrio o kolikoj sumi se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubio sam sedmeroznamenkastu sumu, ali za mene nije bilo vrijedno kockanja da on poslije sebi oduzme život, onda bi se krivica prebacila na mene", poručio je Ford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iranski Hulk je pak nedavno poručio da je Ford za njega bjegunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Martyn je bjegunac. Pobjegao je da izbjegne susret sa mnom, nije smio ni da se suoči sa mnom tijekom meča između Thora i Halla u Dubaiju. Otišao sam u hotel gdje je odsjeo, ali se sakrio iza svojih čuvara i sljedeći dan je pobjegao iz Dubaija. Hoću samo da mu odgovorim na kukavičluk. Martyn se boji. Doći ću u London i odgovoriti mu. On je kukavica. Sram me što me smatraju njegovim rivalom jer je on više virtualni klaun nego borac. Samo traži pratitelje i preglede, a ne borbu", kazao je Gharibi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo