TOTALNO UNIŠTENJE / Monstruozan nokaut obilježio UFC večer. Crna zvijer poslala na spavanje jednog od najperspektivnijih MMA boraca

Image
Foto: Profimedia

Lewis je već u prvoj rundi riješio sve

19.12.2021.
8:53
Profimedia
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju održan je UFC-ov event Fight Night 199, a baš u naslovnoj borbi između Derricka Lewisa i Chrisa Daukasa vidjeli smo pravi spektakl. Lewis, kojeg mnogi znaju po nadimku Crna zvijer, brutalno je nokautirao Dauksa i zaustavio je njegov niz od pet pobjeda za redom.

Lewis je već u prvoj rundi riješio sve. Izgledalo je isprva kako će borci protratiti neko vrijeme ispitujući snage, nije bilo nekih agresivnijih istupa, a onda je niotkuda stigao desni kroše Lewisa i Daukasu su zaklecala koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Crna zvijer tada ga je pribila na žicu i Daukas se samo nakratko opravio, a onda je sjevnuo snažan direkt i to je bilo to, Daukas je zaspao. Bio je to zaista monstruozan nokaut. Lewisu je ovo bila nužno potrebna pobjeda nakon što je prije nekoliko mjeseci doživio težak poraz od Cyrila Ganea i sada ponovo može maštati o povratku na vrh i napadu na titulu. A što se tiče perspektivnog Daukasa, koji je u posljednjih pet borbi upisao pet pobjeda nokautom, on će sada neko vrijeme ipak morati pričekati na borbu za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo