Play ponuda

Mirko Filipović 'poludio' zbog idiotskih komentara: 'Kao što to uvijek biva...'

shimmer fallback

Mirko Filipović je vijest godine u svijetu slobodne borbe. 40-godišnja legenda borilačkog sporta odlučila se pod stare dane vratiti u UFC i dokazati da nije za staro željezo.

22.1.2015.
9:53
Play ponuda

Cro Copovu poruku navijači prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji, evo da se javim vezano za cijelu strku koja je nastala oko mog povratka u UFC. Kao što to uvijek biva idiotske komentare i razno razna pametovanja je nemoguće izbjeći. Svatko živi i radi onako kako smatra da je ispravno, pa tako i ja. Prije nego okačim rukavice o klin ogromna želja mi je odraditi neke uzvrate u UFC-u, to je nešto što baš želim i za što ću se spremiti kao nikada s ogromnim guštom.

Ne mogu obećati da ću iz tih okršaja izaći kao pobjednik, ali ću dati apsolutno sve od sebe da pobjedim.

Iako sam 8 godina stariji nego kad sam prvi put otišao u UFC sada sam u puno komfornijoj i opuštenijoj situaciji nego tada i financijskoj i zdravstvenoj. Ovog puta nisam potpisao radi basnoslovnog ugovora već isključivo radi vlastitog zadovoljstva. I uspio sam zaliječiti sve ozljede i opreracije, a bilo ih je osam, koje me prate od prve borbe odrađene u UFC-u i jedva čekam prvi okršaj za koji ću biti spreman kao zvijer!

To dugujem sebi i svojim navijačima. Da se razumijemo, mogao sam nakon borbe sa Ishiijem staviti prst u uho i laganini, penzija, spavanje do 11, malo trening, jedan vikend Privlaka, drugi vikend Pula i tako bezbrizno do kraja života. Ali to nisam ja, dobio sam priliku da u sportskom smislu ispravim neke stvari,ako budem mogao odlično, ako ne, opet dobro, barem ću znati da sam pokušao i da sam dao sve od sebe.

Neku večer gledam sa sinom 'Troju'. Na početku štitonoša dodaje Ahilu oklop i kacigu i veli mu 'Ahile ja nikad nisam vidio većeg i snažnijeg čovjeka od tvog protivnika, ja se ne bih usudio boriti s njim! A Ahil mu kaže: zato ti neće pamtiti ime! I hvala svima na porukama podrške i vjerujte, dat ću sve od sebe da vas ne razočaram!!", napisao je Cro Cop u svom odgovoru svima koji ga ne shvaćaju ozbiljno.

Play ponuda
Play ponuda