MIRKO IMA STRAŠNU EKIPU OKO SEBE S KOJOM TRENIRA: / Evo zašto Nelsona čeka pravi pakao u bellatorovom kavezu

Image
Foto: PIXSELL/AFP/Instagram: Stipe Drviš

Mirkova ekipa je strašna

5.4.2018.
17:51
PIXSELL/AFP/Instagram: Stipe Drviš
VOYO logo

Bivši svjetski boksački prvak, a danas trener, Stipe Drviš, na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s jednog od posljednjih treninga u Cro Copovoj dvorani u zagrebačkim Gajnicama. Kad pogledamo ekipu koja je okupljena oko Mirka i koja trenira zajedno, možemo samo kazati kako je - strašna!

ROY NELSON I SLUŽBENO POČEO TRENIRATI ZA MIRKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su, uz Cro Copa, još i bivši IGF prvak Satoshi Ishii, dva hrvatska MMA teškaša Saša Milinković i veliki dubrovački talent Ante Delija. Naravno, na fotografiji se nalazi i Drviš, koji trenira s Mirkom boksačke, odnosno ručne udaračke tehnike.

Što se tiče Cro Copa i njegovih priprema za nadolazeći meč u Bellator 200. eventu 25. svibnja u Londonu protiv starog znanca Roya Nelsona, možemo reći kako je u punom pogonu, isto kao i ostali. Naporno se i teško trenira u Mirkovoj dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ostale čekaju borbe. Deliju u Rizinu čeka debi koji ćemo gledati 6. svibnja u borbi s opasnim Ricardom Praselom. Bit će to prvi nastup za Dubrovčana nakon duge pauze radi teške ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša Milinković također se vraća nakon duge pauze. On se nedavno uspješno se vratio profesionalnim borbama pobjedom u Karlsruheu gdje je bio bolji od Seada Kahrovića prekidom u prvoj rundi. Milinkoviću je ovo bio prvi nastup nakon gotovo četiri godine pauze od slobodne borbe.

Kako bilo, Filipović ima opaku ekipu, jako s njima trenira i Nelsona čeka pakao u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo