KRV NIJE VODA / Mirko objavio video natjecanja u teretani: Javili se svi živi kad su vidjeli što je njegov sin Ivan izveo i kako izgleda; 'Mali će pokazati čiji je'

Image
Foto: Facebook/Mirko Filipović

Mirko objavio video s treninga snage i oduševio fanove

9.3.2022.
6:51
Facebook/Mirko Filipović
VOYO logo

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena, legendarni Mirko Cro Cop Filipović, jučer je objavio video internog natjecanja u snazi, na treningu. I dečki su odradili ubojito! Njegov stariji sin Ivan oduševio je izgledom i snagom. Ivan, naime, ima tek 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večeras smo na treningu radili malo natjecanje u snazi. Na videu je rameni potisak sa 190 kg. To naravno nije jednako tesko kao rameni potisak sa olimpijskom šipkom, ali je vjerujte jako teško. Šehić i Delija su me naravno rasturili jer su profi borci, em imaju 26 odnosno 31 godina i oba oko 2 metra. Ipak je meni 47. i jos im na kraju moj Ivan koji ima 80 kila zasoli ranu. Ipak krv nije voda. Kako su prosli u benču i leg pressu necu spominjati", napisao je Mirko sinoć u opisu samog videa. Nego, kako je to bilo...

Image
NEŠTO JE BILO JAKO ČUDNO /

Snimka koju bi Mirko Filipović najrađe zaboravio: ‘Dolazi on meni nakon meča i kaže - znaš što..’

Image
NEŠTO JE BILO JAKO ČUDNO /

Snimka koju bi Mirko Filipović najrađe zaboravio: ‘Dolazi on meni nakon meča i kaže - znaš što..’

Rameni potisak

"Evo ljudi, znači radimo zadnju vježbu snage, rameni potisak. Ovo je jako teško i bit će nekoliko ponavljanja", kazao je u uvodu videa Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečki su se bacili na krvavi posao. U igri su bili još Ante Delija i stariji Mirkov sin Ivan, koji je prema izgledu prava zvijer. Naravno, nije ni Cro Cop ostao sa strane.

I onda je na red došao Ivan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo i moj Ivek, hoće li on moći barem jednom dignuti. Ivek ima samo 80 kila. Hajmo Ivek, pokaži što je krv, krv nije voda, hajmo ljubavi", bodrio je Cro Cop svog sina...

I njegov Ivek je razvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan često s Mirkom trenira

Da, u dvorani Mirka Filipovića nikad nije dosadno. Ivan, s druge strane, pokazuje kakve gene ima i snagu u sebi. Kako je to šaljivo još prije jedan Mirkov pratitelj na društvenim mrežama napisao za jedan od Ivanovih treninga s Mirkom ranije, "no need DNA test"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je poznato kako Mirkov stariji sin Ivan često trenira s njim ali i mlađi sin Filip krenuo je njihovim stopama. Mirko je već naznačio kako će im omogućiti vrhunsko školovanje i dati potporu u sportu ako se time budu željeli baviti.

Brojni komentari

Inače, kad govorimo o sinu Ivanu, Mirkovi obožavatelji ali i ostali, oduševljeni su njegovim fizičkim izgledom i govore kako je kod Filipovićevih očito genetika čudo. I je, Ivan stvarno izgleda kao zvijerfull u treningu, baš jako nalikuje svom slavnom tati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka čast, forma je prolazna, klasa je vječna, a mali će pokazat čija je krv. Čvrsto vjerujem u to", "Wauu Mirko, fascinantna je tvoja snaga u tim godinama. Respect. Isto tako, svaka čast tvom sinu koji je uspio podići tako veliku težinu", " svaka čast šampione tebi i tvome sinu", "Svaka čast! Mislim da je 10-15% uloge igrala i visina prva dva natjecatelja. Mirku i sinu ručke dođu malo više, a Deliji i prvom gospodinu malo niže pa ih taj prelaz zeza", samo su neki od brojnih komentara.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo