Otkrio u podcastu / Mike Tyson zanimljivim izborom riječi 'pohvalio' borca: 'Izgleda kao dobar tip, ali je neka vrsta psihopata'

Image
Foto: Instagram

Mikea Tysona ne treba posebno predstavljati. Radi se o jednom, ako ne i najboljem boksaču teške kategorije svih vremena.

27.4.2022.
10:54
Instagram
VOYO logo

Legendarni Mike Tyson poznat je kao jedan od, ako ne i najbolji boksač teške kategorije svih vremena. On je sa samo 21 godinom postao apsolutni prvak teške kategorije, a u karijeri ima 50 pobjeda, od čega 44 s knockoutom.

Tyson je bio poznat po zastrašujućem boksanju, ali i po kontroverznom ponašanju u i izvan ringa. Tako se Amerikanac nerijetko našao u središtu kontroverznih situacija i incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se Tyson bavi svojim podcastom zvanim 'Hot boxin', gdje iz epizodu u epizodu dovodi poznate goste s kojima se opusti na jedinstveni način i priča o razno raznim temama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveo posebnog gosta

Prošlu je srijedu Tyson doveo u emisiju popularnog UFC komentatora, Joea Rogana. Zajedno su pričali o mnogim temama, a dotakli su se, naravno, i UFC-a. 

Tysonu je jedno ime posebno zapelo za oko, to je ono Khamzata Chimaeva. Naime, zbog njegove osobnosti mnogi smatraju da Chimaev ima psihopatske tendencije, a čak je i 'Iron Mike' istaknuo njegov karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ovog lika [Chimaeva] koji ima probleme, izgleda kao dobar tip, ali zapravo je neka vrsta psihopata," rekao je Tyson, a Rogan se brzo složio s njime: "Potpuni psihopat. Upravo je pobjedio Gilberta Burnsa, bila je napeta i vrlo, vrlo dobra borba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo