DRŽI SE, LEGENDO / Mike Tyson šokirao obožavatelje najnovijom, tmurnom izjavom: 'Mislim da sam blizu kraja, mogao bih umrijeti'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni Iron Mike šokirao je svoje obožavatelje

21.7.2022.
11:15
Profimedia
VOYO logo

Mike Tyson jedan je od najpopularnijih i najboljih boksača u povijesti tog sporta. Rijetko tko ne zna za "Iron Mikea", iako je ovaj u mirovini već dugi niz godina. Iako tu i tamo odradi ekshibicijski meč, Tyson već 17 godina nije odradio profesionalni meč.

Image
SNAGATOR POKAZAO SVOJU NJEŽNU STRANU /

Čovjek zbog kojeg su najjačim borcima klecala koljena stigao u Hrvatsku: Nećete vjerovati kako provodi vrijeme u Splitu

Image
SNAGATOR POKAZAO SVOJU NJEŽNU STRANU /

Čovjek zbog kojeg su najjačim borcima klecala koljena stigao u Hrvatsku: Nećete vjerovati kako provodi vrijeme u Splitu

Nakon boksa, okrenuo se nekim novim poslovima. Vodi svoj podcast, ušao je u biznis s marihuanom te zarađuje kao i u svoje najbolje boksačke dane. I dalje je omiljena pojava te njegovi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju svaki njegov istup u medijima, bilo putem podcasta, televizije i slično. U najnovijoj epizodi njegova podcasta, Hotboxin' with Mike Tyson, gostovao je terapeut Sean McFarland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je u podcastima često nasmijan te zbija šale s gostom, ali najnovija epizoda bila je puno mračnijeg tona.

Image
Image

West Hollywood, CA - Mike Tyson wraps up dinner at celeb hotspot Craig’s Restaurant and the boxing legend gets up in smoke as he's chauffeured in West Hollywood.

BACKGRID USA 4 MARCH 2020, Image: 503355952, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otvorio se

Legendarni boksač je u jednom trenutku pričao u vrlo tmurnom tonu, tonu kakav od njega nismo očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, svi ćemo jednog dana umrijeti. U zadnje vrijeme se često pogledam u ogledalu i vidim neke mrlje na svojem licu. Prije ih nisam viđao. Kažem sebi, mislim da sam blizu kraja, da ću uskoro umrijeti", krenuo je Mike i šokirao svoje obožavatelje, ali i gosta podcasta.

I sam je puno puta govorio o tome kako je kao mlad živio neurednim i poprilično materijalističkim načinom života, što ni ne čudi s obzirom na njegovo odrastanje. Živio je u siromaštvu, praktički ga je odgojila ulica, a onda je "preko noći" postao milijunaš, osoba koju poznaje cijeli svijet. Sada je otkrio kako je promijenio svoje viđenje života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"J*beš novac. Ništa mi ne znači. Ljudima koji misle da će ih novac usrećiti uvijek govorim da je to obična laž. Kad imaš novca, ne možeš očekivati da te netko iskreno voli. Kako će ti netko priznati iskrenu ljubav kada imaš 500 milijardi dolara? On samo daje lažan osjećaj sigurnosti. Misliš da si siguran, da ti se ništa ne može dogoditi, ne vjeruješ da banke mogu propasti i da preko noći ostaneš bez svega. Vjeruješ da si nepobjediv kad imaš novca, ali to je sve laž. Uvijek govorim da je to samo iluzija", zaključio je popularni Iron Mike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se 55-godišnji Tyson umirovio od boksa 2005. godine, a sada se bacio u posao s kanabisom. Prodaje razne vrste marihuane, slastice s marihuanom te ekstrakt iste. Čak je izbacio i gumene bombone s marihuanom pod nazivom "Mike Bites", koji su u obliku odgrizenog uha. Naravno, time podsjeća na borbu s Evanderom Holyfieldom.

Image
Foto: Instagram: Mike Tyson
Image
Foto: Instagram: Mike Tyson
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo