FANOVI SU ZABRINUTI / Mike Tyson otkrio stvarnu istinu oko svog zdravstvenog stanja: 'Kada mi se to dogodi ne mogu ni govoriti, a kamoli hodati'

Image
Foto: Profimedia

Slike su objavljene prošlog mjeseca, a uhvaćen je kako ga voze u invalidskim kolicima na aerodromu

20.9.2022.
15:36
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksač i bivši neosporeni prvak teške kategorije, Mike Tyson, oglasio se po prvi put nakon što su objavljene njegove slike u invalidskim kolicima u, naizgled, dosta teškom stanju.

Slike su objavljene prošlog mjeseca, a uhvaćen je kako ga voze u invalidskim kolicima na aerodromu. Tyson je sada objasnio zašto ne može hodati i, srećom, riječ je o manje opasnoj bolesti i to je, kako kaže, jedini zdravstveni problem koji ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Imam problema s išijasom i to se svako malo upali. Kad se to dogodi, ne mogu ni govoriti, a kamoli hodati. Hvala bogu da mi je to jedini zdravstveni problem, sad sam odlično... Svi u obitelji su zaista blagoslovljeni i zahvalni na svemu što imamo", rekao je Tyson za Newsmax.

Tyson se povremeno znao pojavljivati u javnosti sa štapom, ali sve je to, kako pojašnjava, zbog kroničnih bolova u leđima i problema s išijasom. Iz tih je razloga odustao od povratka boksu nakon meča s Royem Jonesom 2020. godine, kada je najavio nekoliko revijalnih borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo