MAYWEATHER NAJAVIO NEVIĐENI SPEKTAKL: / 'S Khabibom ću se boriti danju, a s Conorom navečer'; stigao i odgovor od UFC-ove zvijeri

Image
Foto: AFP

Nema problema s tim da se istog dana obračuna s MMA zvijezdama

13.2.2020.
17:55
AFP
VOYO logo

Boksačka legenda FloydMayweather planira povratak u ring. I to u velikom stilu. Naime, želja mu je već ove godine u istom danu odraditi borbe s dvojicom UFC-ovih boraca, ConoromMcGregorom i Khabibom Nurmagomedovom. S Ircem se već jednom borio i pobijedio ga je. U intervjuu za Drink Champs izjavio je da o tome već razgovarao sa šefom UFC-a Danom Whiteom.

"Čak sam razgovarao o borbi s njima dvojicom isti dan. S Khabibom tijekom dana, a s Conorom navečer", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je s lakoćom slabio protiv McGregora 2017., a sada je otkrio jedan zanimljiv detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za tu borbu nisam se niti spremao. Samo sam radi sklekove i trbušnjake. Pomalo sam udarao u vreću i to je to. Ponekad i po tjedan dana nisam išao u teretanu. Želio sam se samo zabaviti i zabaviti ljude", ispričao je.

Khabiov otac Abdulmanap ranije je već govorio o tome da bi njegov sin mogao u ring s Mayweatherom, ali prije toga mora obraniti naslov lake kategorije protiv Tonyja Fergusona ovog travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam rekao, prvo moramo odraditi borbu s Tonyjem, a onda ćemo pola godine trenirati s timom ukrajinskog boksača Vasilija Lomačenka i tek će onda biti moguć boksački meč. Samo je jedan uvjet - 11 rundi po boksačkim pravilima i jedan po MMA pravilima. Mi ćemo se 11 rundi boriti s najboljim boksačem, zašto onda on ne bi jednu rundu odradio po MMA pravilima? Ali o tome možemo razmišljati tek nakon Tonyja", poručio je Khabibov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo