UFC VEGAS 37 / Smith ekspresno ugušio Spanna i izazvao Rakića; Publika svjedočila fantastičnom nokautu nakon preokreta

Image
Foto: Profimedia

Smith i Maness ostvarili pobjede na UFC Fight Nightu u Las Vegasu

19.9.2021.
7:59
Profimedia
VOYO logo

Zanimljivo je bilo u UFC Apexu u Las Vegasu, na UFC Fight Nightu noćas po hrvatskom vremenu. Priredba pod nazivom UFC Vegas 37 donijela je u glavnoj borbi večeri okršaj Anthonyja Smitha i Ryana Spanna u poluteškoj diviziji.

Image
KAOS U LAS VEGASU /

Umalo došlo do tučnjave na UFC Vegas 37 priredbi: Morali reagirati i zaštitari; 'Zaslužio sam poštovanje'

Image
KAOS U LAS VEGASU /

Umalo došlo do tučnjave na UFC Vegas 37 priredbi: Morali reagirati i zaštitari; 'Zaslužio sam poštovanje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spann morao predati

Smith je na kraju pobijedio 3:47 u prvoj rundi i to gušenjem (submission). Američki ESPN javlja kako je Anthony Smith pružio sjajan nastup i dominirao nad Ryanom Spannom, koji je na kraju morao tapkati jer ga je imao u mat poziciji...

Smith (36-16) bio je emotivan nakon borbe i pokazao koliko mu ovaj trijumf znači. MMAFighting piše kako je ovo bila treća uzastopna za Smitha koji je izazvao na okršaj borca kojem je ostao dužnik. Posljednji poraz Smithu nanio je Aleksandar Račić, koji ga je pobijedio u kolovozu 2020...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim Aleksandra Rakića", povikao je Smith nakon trijumfa. Smith je ovim slavljem postao legitimni contender na titulu, ponovno...

"Račić samo sjedi i ne radi ništa. On nije sljedeći u redu. Ili ću dobiti tu borbu ili ću je preskočiti. To je ono što želim. Želim nekoga ispred sebe i to sam zaslužio", istaknuo je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakiću nije trebalo dugo da odgovori na izazov nakon što je na Twitteru napisao "Slobodan sam u prosincu", na što je Smith odgovorio "Sretan mi Božić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostrana borba

Prije nego što je mogao doći do revanša za Rakića, Smith je prvo morao na Spanna, a to je učinio jednostranom izvedbom u kojoj je veteran s 52 borbe iskoristio svoje iskustvo u svoju korist na nogama i na zemlji koliko god je borba trajala.

Ne pokazujući nikakav strah u razmjeni udaraca s masivnim borcem poput Spanna, Smith je pokazao neke doista gadne kombinacije čim je borba počela. S obzirom da je Spann želio jedan veliki udarac kojim bi nokautirao suparnika, Smith se brzo suprotstavio svojom dalekometnošću i smrtonosnom preciznošću. Na kraju je Spanna natjerao na predaju gušenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičan okršaj u bantamu

Publika u UFC Apexu u Las Vegas svjedočila je fantastičnom okršaju u bantamu u kojem smo pobjednika dobili nakon preokreta.

Nate Maness bio je skoro pa poražen tijekom prve runde, a zatim se vratio i brutalnim nokautom završio Tonyja Gravelyja u drugoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to divlji slijed događaja nakon što je Maness uhvaćen, pogođen s desnicom koja ga je poslala na tlo krajem runde, a koji ga je vjerojatno spasio od poraza. Kraj je došao 2:10 u drugoj.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo