Play ponuda

Javio se još jedan koji će pregaziti Klička: 'Razbit ću ga!'

shimmer fallback

Svjetski teškaški prvak po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO Vladimir Kličko borit će se 26. travnja u njemačkom Oberhausenu protiv obveznog izazivača, Australca Alexa Leapaija (34).

16.4.2014.
16:03
Play ponuda

Kličko ne zna za poraz posljednjih 10 godina, a svega 10 dana uoči okršaja Australac rodom iz Samoe, koji je u karijeri u 30 borbi ostvario 24 pobjede nokautom, tvrdi da će razbiti mlađeg od dvojice braće.

"U boksu jedan udarac može promijeniti sve. Ali ja ne računam na to da mi je potreban jedan dobar udarac da bih ga srušio. Ući ću u ring da bih ga razbio, a ne mu zadao jedan jak udarac od kojeg će publika uzdahnuti i onda gledati kako me dalje šamara", rekao je Leapai.

Neovisno o tome hoće li će pobijediti ili izgubiti, Australac će zaraditi milijun i pol dolara od te borbe. No, Leapaiju novac nije bitan.

//www.youtube.com/embed/uXJ44nQUuTs

"Treniram da bih boksao 12 rundi. Idem u Njemačku znajući da ću teško do pobjede u 12 rundi. Zato ga želim nokautirati. 27. travnja, rano ujutro, Australija će imati svjetskog boksačkog prvaka", zaključio je optimistično Leapai.

Play ponuda
Play ponuda