Javio se još jedan koji će pregaziti Klička: 'Razbit ću ga!'

Svjetski teškaški prvak po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO Vladimir Kličko borit će se 26. travnja u njemačkom Oberhausenu protiv obveznog izazivača, Australca Alexa Leapaija (34).

16.4.2014.
16:03
VOYO logo

Kličko ne zna za poraz posljednjih 10 godina, a svega 10 dana uoči okršaja Australac rodom iz Samoe, koji je u karijeri u 30 borbi ostvario 24 pobjede nokautom, tvrdi da će razbiti mlađeg od dvojice braće.

"U boksu jedan udarac može promijeniti sve. Ali ja ne računam na to da mi je potreban jedan dobar udarac da bih ga srušio. Ući ću u ring da bih ga razbio, a ne mu zadao jedan jak udarac od kojeg će publika uzdahnuti i onda gledati kako me dalje šamara", rekao je Leapai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o tome hoće li će pobijediti ili izgubiti, Australac će zaraditi milijun i pol dolara od te borbe. No, Leapaiju novac nije bitan.

//www.youtube.com/embed/uXJ44nQUuTs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniram da bih boksao 12 rundi. Idem u Njemačku znajući da ću teško do pobjede u 12 rundi. Zato ga želim nokautirati. 27. travnja, rano ujutro, Australija će imati svjetskog boksačkog prvaka", zaključio je optimistično Leapai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo