KSW 63 / MMA spektakl u kojem sudjeluje četvero Hrvata: Soldić u glavnoj borbi, Sara Luzar Smajić debitira

Image
Foto: Screenshot

Glavna borba bit će ona prvog hrvatskog predstavnika i vjerojatno najboljeg hrvatskog MMA borca Roberta Soldića (18-3-0) u velter kategoriji

4.9.2021.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Novi MMA event poljske KSW promocije 63. je u nizu i održava se u ATM studiju, u Varšavi u subotu, 4. rujna. Obožavatelji MMA borbi ovaj će put moći gledati borbe čak četiriju hrvatskih predstavnika od 22.15 sati na RTL2 uz komentare Antonija Vuskanovića i Matije Blažićevića.

Glavna borba bit će ona prvog hrvatskog predstavnika i vjerojatno najboljeg hrvatskog MMA borca Roberta Soldića (18-3-0) u velter kategoriji. Ovoga puta Soldiću će se suprotstaviti Čeh Patrik Kincl (24-9-0). Posljednji nastup Soldić je imao u studenom 2020. na KSW 56 kada ga je tehničkim nokautom svladao Poljak Michal Materla. Podsjetimo, velter pojas je u vlasništvu Soldića od listopada 2018. kada je u uzvratu svladao Dricusa Du Plessisa te ga je obranio jednom protiv Krystiana Kaszubowskog u svibnju 2019. S druge strane, Patrik Kinckl svoju je posljednju borbu odradio u lipnju ove godine kada je tehničkim nokautom pobijedio Poljaka Tomasza Romanowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBORNIK NAJAVIO PROMJENE /

Ovako bi mogla izgledati početna postava Vatrenih u večerašnjoj utakmici protiv Slovačke

Image
IZBORNIK NAJAVIO PROMJENE /

Ovako bi mogla izgledati početna postava Vatrenih u večerašnjoj utakmici protiv Slovačke

Luzar Smajić debitira

Na eventu će se Soldiću u bantam kategoriji pridružiti bivši KSW-ov prvak Antun Račić (25-9-1) protiv 24-godišnjeg Poljaka Jakuba Wiklacza (11-3-1). Podsjetimo se, Račić je zadnji nastup imao na KSW 59 u ožujku 2021. kada je poražen od Poljaka Sebastiana Przybysza, koji mu je tada oduzeo pojas prvaka KSW bantam kategorije. S druge se strane, mladi Wiklacz je u svojem posljednjem nastupu trijumfirao u travnju ove godine na KSW 60 protiv Poljaka Patryka Surdyna te tako došao do svoje prve pobjede na KSW-u.

Treći hrvatski predstavnik bit će član Cro Cop teama Aleksandar Rakas (16-8-0) koji će u 80 kg catchweight kategoriji nastupiti protiv Poljaka Tomasza Romanowskog (13-8-0). Aleksandar Rakas je na KSW-u debitirao u siječnju ove godine i tada ga je porazio Michal Michalski. Romanowski je svoj posljednji i drugi nastup za najjaču poljsku organizaciju održao u lipnju ove godine na KSW 61 priredbi kada je izgubio od večerašnjeg Soldićevog protivnika Kincla.

Četvrti hrvatski predstavnik je Sara Luzar-Smajić (2-1-0), koja će se u svojem debiju na KSW-u susresti sa Španjolkom Aitanom Alvarez (1-0-0) u muha kategoriji. Zadnji nastup Sara bilježi na EMC 5 priredbi u rujnu 2020. kada je svladala Nizozemku Kaylee Vos (2-2-0), dok je Španjolka u listopadu prošle godine na AFL priredbi bila bolja od Argentinke Yamile Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo